تفسیر این اعلامیه و اظهارات این است که از این میوه ها و سبزی ها باید به میزان تقریبا دو برابر خورد تا همان نتایج غذایی به دست آید که وارد کردن غذا به دستگاه گوارش با حجم دو برابر اگر آسان نباشد دارای زیان است.
بیوکمیست ها دلیل این کاهش مواد مفید را در بکار بردن تکنیک های تازه کشاورزی که هدف از آنها تولید سریع و باردهی هرچه بیشتر بوته است دانسته و گفته اند که در این روش ها، زمان لازم برای تولید میوه و سبزی طی نمی شود و توجه شرکت های کشاورزی و کشاورزان، تولید سریع و محصولی با وزن بیشتر است و به این سبب همه تدابیر را بکار می برند تا میوه بزرگتر باشد و زودتر به دست آید و به بازار برسد و پول عاید آنان سازد و درنتیجه به ارزش غذایی آن توجه ندارند. در این میان، نگاه مصرف کننده به دولت متبوع است که وارد عمل شود و از حقوق او دفاع کند. قاعدتا نباید سودبری به زیان سلامت مردم باشد، و دولت ها هستند که باید از جان و مال اتباع خود محافظت و محارست کنند. تولید میوه و سبزی باید مراحل طبیعی اش را طی کند و از اندازه و حجم طبیعی اش بزرگتر نباشد که مقدار اضافی، فقط آب است و بی خاصیت، ولی پول به جیب تولید کننده سرازیر می کند. همین نتایج قبلا در مورد محصولات کشاورزی و دامی دیگر به دست آمده و هشدارهای لازم داده شده بود.
همچنین بخوانید:
نبرد نَرماشیر و فراری شدن محمدخان یاغیبازگشت وثوق الدوله به ایران
روزی که «لولا دا سیلوا» بالاخره رئیس کشور برزیل شد
ایجاد اتحادیه محور بین هیتلر و موسولینی-