مواد:3 عدد سیب زمینی بزرگ
1 فنجان نشاسته ذرت
7-8 شاخه جعفری
1 فنجان پنیر چدار
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
برای موارد فوق:
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
طرز تهیه:
1- سیب زمینی ها را پوست کنده و درشت خلال کرده و بشویید و در قابلمه بریزید و به اندازه ای آب بریزید که روی آن ها را بگیرد و کمی نمک اضافه کنید. سپس سیب زمینی ها را بجوشانید.
2- سیب زمینی هایی که حدود 20 دقیقه آب پز شده اند را آبکش کنید و بصورت پوره له کنید.
3- بعد از اینکه چدار رنده شده، جعفری خرد شده، نشاسته و ادویه ها را در ظرفی جداگانه ریختید، آن ها را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر به دست آید.
4- از این خمیر سیب زمینی که آماده کرده اید چند تکه بزرگ شبیه گردو بردارید و در کف دست بغلتانید و شکل استوانه و انگشتی به آنها بدهید.
5- روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید.
6- روغن زیتون و فلفل قرمز آسیاب شده را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و با قلم مو روی سیب زمینی های که آماده کرده اید بمالید.
7- اجازه دهید حدود 30 دقیقه در فر 180 درجه گرم شده بدون فن بپزد و از فر خارج کرده و داغ سرو کنید. موفق باشید!