من با پوره سیب زمینی و کلم بروکلی سرو کردم.
در منوی امروز
سالمون با سس
پوره سیب زمینی
سالاد روگولا
کلم بروکلی آب پز
سالمون پخته شدهمواد:8 برش فیله ماهی قزل آلا5-6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر
آب نصف لیمو
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک
3 عدد هویج
1 عدد پیاز
فلفل دلمه ای 1 عدد
برای سس:1.5 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد پر شده
250 میلی لیتر شیر
1-2 قاشق غذاخوری آب لیمو
6-7 شاخه شوید، ریز خرد شده
نمک، فلفل
طرز تهیه:برای سس روی ماهی سالمون در سینی
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل چیلی را خوب مخلوط کنید. این مخلوط را روی ماهی بمالید. سس باقیمانده را روی هویج و پیاز و فلفل های کنار آن بریزید و در فر 190 درجه گرم شده به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
برای سس، کره را در ماهیتابه آب کنید.
آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا معطر شود. شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آبلیمو، شوید، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید، اگر غلیظ بود می توانید کمی شیر اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید.
ماهی را در بشقاب سرو بریزید، هویج و پیاز پخته شده را سرو کنید و سس را روی ماهی بریزید. نوش جان
برای مشاهده فیلم کامل پخت این دستور، به کانال اینستاگرام ما مراجعه کنید. @glp_farsi