گزینه ای مناسب برای این روزها
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان ملاس
1/2 فنجان شکر
1 لیوان آب شیر
1 فنجان روغن
1 فنجان کشمش
1 قاشق چای خوری گردو
1 بسته بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری زنجبیل پودر شده
1 بسته وانیل
3 - 3.5 فنجان آرد
برای سس:
1 بسته شکلات سفید
1/2 بسته خامه
طرز تهیه:
1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب با همزن هم بزنید، سپس مواد مایع را اضافه کنید و با همزن با درجه متوسط هم زدن را ادامه دهید.
۲- آرد، بکینگ پودر، وانیل، دارچین و زنجبیل را اضافه کنید.
3- در آخر گردو و کشمش انگور را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و به مخلوط اضافه کنید.(وقتی آن را با آرد مخلوط میکنید، اطمینان حاصل میکنید که به طور یکنواخت در کل کیک پخش میشود، در غیر این صورت ممکن است تا ته ظرف فرو برود. )
4- ظرف گرد خود را خوب چرب کرده و مخلوط را داخل آن بریزید. در فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 45 تا 50 دقیقه بگذارید بپزید. نیم ساعت اول فر را باز نکنید بعد میتوانید با خلال دندان تست کنید.
5- برای شکلات یا مارمالاد، نصف بسته خامه را در قابلمه بریزید و قبل از اینکه به نقطه جوش برسد حرارت را خاموش کنید و شکلات سفید را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات آب شود.
6- به آرامی روی کیک خنک شده بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید. نوش جان.