اجرای سختگیرانه دستور مهاجرتی مسافرتی ترامپ


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 41 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 41 ثانیه
Muhammad Ali Jr از 27 ژانویه 2017، بخشی از اخبار و مقالات رسانه های عمومی و اطلاع رسانی های سوشل میدیایی به کنش و واکنش های ناشی از تصمیم دانالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مورد منع موقت مسافرت از 7 کشور با جمعیت عمدتا مسلمان اختصاص یافته است ـ اخباری که پس از فروپاشی بلوک شرق سابقه نداشته است.
برخی گفته اند که این اقدام، اصطلاح وینستون چرچیل را به ذهن می آورد که شوروی را «پرده آهنین» خطاب می کرد و این اصطلاح در نوشته ها و گفت و گوها به تدریج جای نام شوروی را گرفته بود. نوع تصویری این دسته از اخبار با انتشار گزارش و عکس کودک 5 ساله ایرانی که در فرودگاه پایتخت آمریکا به او دستبند! زده بودند آعاز شده است.     روزنامه ایندیپندنت چاپ انگلستان ضمن نقل گزارش بی بی سی نوشته است که اگزگتیو اُردِر دانالد ترامپ مبنی بر محدود کردن مسافرت به آمریکا، وضعیت ورود و خروج به آلمان شرقی پیشین [دیوار برلین] را به خاطر می آورد. بی بی سی (بخش انگلیسی زبان آن) ماجرای از هواپیما بیرون کشیدن یک دبیر ریاضی مسلمان به نام Juhel Miah را پخش کرده و از قول او گفته است که در یک برنامه مسافرت آموزشی، با جمعی از همکاران و شاگردان دبیرستان برای دیدار از آمریکا که تا 230 سال پیش یک مهاجرنشین انگلیسی بود، از انگلستان عازم این کشور شد. این جمع با هدف صرفه جویی در هزینه، برای مسافرت خود بلیت شرکت هواپیمایی ایسلند ـIceland air را خریده بودند و با یک هواپیمای این شرکت و از طریق فرودگاه ریکیاویک عازم نیویورک شدند. تا توقف کوتاه در فرودگاه ریکیاویک، مشکلی نبود. چند دقیقه پیش از پرواز از ریکیاویک به سوی نیویورک، نام او از بلندگوی هواپیما پخش شد و گفته شد که با اشیایی که با خود دارد (کیف دستی و ...) به قسمت جلو هواپیما برود. با شنیدن این پیام، نگاه همه مسافران و بویژه شاگردان و همکارانش متوجه او شد و با تعجب می پرسیدند که چه مشکلی برایش پیش آمده است.     وقتی که به قسمت پشت کابین هواپیما رسید، خدمه پرواز به او گفتند که از آمریکا خبر داده شده که شما نمی توانید وارد آن کشور شوید، باید پیاده شوید و به انگلستان بازگردید و تا پیاده نشوید هواپیما پرواز نخواهد کرد. ما علت را نمی دانیم و مقامات مربوط آمریکایی به ما نمی گویند که چرا؟. شرکت های هواپیمایی اسامی مسافران عازم آمریکا را قبلا به سازمان مربوط (وزارت امنیت داخلی آمریکا) می دهند و اگر مسافری مسئله داشته باشد خبر می دهند که اورا پیاده کنیم. احتمالا اسم شما ایجاد تردید کرده و یا در لیست پاییده شدن (واچ لیست) بوده ای. از دست ما کاری بر نمی آید. Juhel Miah راهی جز پیاده شدن و بازگشت به کشور خود و اعتراض نداشته است.          ـ موضوع دیگر در این زمینه که 24 فوریه (جمعه ششم اسفند 1395) رسانه ای شده است، توقیف دو ساعته پسر محمد علی، قهرمان معروف و متوفای بوکس است.      به گزارش دیلی میل به نقل از یو اس اِ ـ تودی، نیویورک پست و میامی نیو تایمز، وی (محمد علی جونیور) که با مادرش ـ خلیله برای سخنرانی در مراسم ماه تاریخ سیاهپوستان به جامائیکا رفته بود در بازگشت، در فرودگاه فورت لادردیل (فلوریدا)، او را از مسافران جداکردند (احتمالا به علت عربی بودن نام) و به اطاقی بردند و به بازجویی پرداختند که دو ساعت طول کشید. محمد علی گفته است که چندبار از او سئوال کردند که این نام را از کجا آورده و آیا مسلمان است؟.     Chris Manici بازپرس پیشین و وکیل دعاوی و از دوستان خانوادگی محمد علی گفته است که اگر «محمد علی جونیور» بخواهد، وی علیه وزارت امنیت میهن که بر رفت و آمدهای خارجی نظارت و کنترل دارد به دادگاه دادخواست خواهد داد. «محمد علی جونیور» در 1972 در شهر فیلادلفیا به دنیا آمده و 44 ساله است.      کُپی خبر دیلی میل


دسته : تاریخ Muhammad Ali Jr وینستون چرچیل دانالد ترامپ دونالد ترامپ
اجرای سختگیرانه دستور مهاجرتی مسافرتی ترامپ
4.5 (2)


خسته نباشید و خدا قوت خدمت عوامل محترم سایت

1402/01/08 5 · Reply


خسته نباشید و خدا قوت خدمت عوامل محترم سایت

1402/01/08 4 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.