بهترین دستورهای تهیه ادویه ایتالیایی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 9 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 9 ثانیه
من همیشه به دنبال راه هایی برای راحت تر کردن درست کردن شام هستم.
بهترین دستورهای تهیه ادویه ایتالیایی
چاشنی ایتالیایی خانگی من یکی از رسپی های قدیمی این چاشنی خوشمزه و کاربردی است و برای بسیاری از دستور العمل های ایتالیایی، مانند پیتزایولا، پاستا مرغ خامه ای، قارچ پورتوبلو شکم پر، سس پاستا، پیتزا، مرغ پخته شده، هالیبوت، یا حتی پاشیدن روی بروشتا گوجه فرنگی مناسب است!
آماده بودن مخلوط ادویه ها، پخت و پزرا آسان می کند! به‌جای اینکه زمان را صرف چرخیدن در قفسه ادویه خود برای ترکیب مناسب گیاهان کنید، به سادگی یک شیشه از این چاشنی خانگی ایتالیایی با طعم جسورانه را داشته باشید تا به راحتی از آن استفاده کنید.
ادویه ایتالیایی خانگی به راحتی درست می شود، و راه خوبی برایاستفاده از آخرین مقدار موجود برخی ادویه ها در شیشه های گیاهان خشک و ادویه جات است. همچنین نگهداری آن آسان است و می تواند تا 6 ماه دوام بیاورد. برای تهیه چاشنی ایتالیایی در خانه، به سادگی گیاهان خشک شده مانند جعفری، پونه کوهی، رزماری و سایر ادویه ها را در یک کاسه کوچک یا یک شیشه ترکیب کنید، سپس در شیشه را ببندید و دور از نور و حرارت نگه دارید.

ترکیبات چاشنی/ادویه ایتالیایی چیست؟

برای اینکه این دستور غذا بسیار مقرون به صرفه باشد، من همه چیز را به صورت عمده از فروشگاه های مواد غذایی خریداری می کنم.
من از گیاهان خشک سنتی در اینجا استفاده کردم، اما 2 ماده اختیاری را نیز اضافه کردم که فکر می کنم در این ترکیب چاشنی ایتالیایی فوق العاده خاص و طعم دهنده هستند. در اینجا همه چیزهایی که برای ساختن آن نیاز دارید آمده است:

ادویه ایتالیایی (فرمول یک):

فلفل سفید: یک قاشق چای خوری
 فلفل‌ سیاه یک قاشق چای خوری
هل ‌باد یک قاشق چای خوری
لیمو‌ عمانی یک قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چای خوری
پودر لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری
زیره یک قاشق غذاخوری
کرفس دو قاشق غذاخوری
ریحان بنفش دو قاشق غذاخوری
شنبلیله دو قاشق غذاخوری
گشنیز خشک دو قاشق غذاخوری
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
مرزه خشک دو قاشق غذاخوری

ادویه ایتالیایی (فرمول 2):

ریحان خشک شده دو قاشق غذاخوری
آویشن خشک دو قاشق غذاخوری
رزماری خش کدو قاشق غذاخوری
مرزنجوش خشک دو قاشق غذاخوری
گشنیز خشک دو قاشق غذاخوری
نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
مرزه خشک دو قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمزدو قاشق غذاخوری

ترکیبات اختیاری:

پودر سیر

طرز تهیه چاشنی ایتالیایی:

قبل از هرچیز بگوییم که فرمول دوم این مقاله، همان ترکیب اصیل و قدیمی مورد استفاده برای تهیه ادویه ایتالیایی است اما فرمول 1 هم در بسیاری از رسپی های آشپزهای بزرگ دیده می شود.
درست کردن چاشنی ایتالیایی نمی تواند آسان تر از این باشد! به سادگی تمام مواد را جمع کرده و در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. این روش بهترین حالت ترکیب است اما عده ای هم دوست دارند این ترکیبات را بصورت پودری استفاده کنند که آن هم خوب است. برای این کار تمام این مواد را با هم در یک آسیاب برقی بصورت پودری محلوط کنید.
سپس، همه چیز را با احتیاط در یک ظرف شیشه ای کوچک بریزید. من اینجا شیشه را به پلاستیک ترجیح می دهم. پلاستیک بوها را حفظ می کنند و اگر تصمیم به استفاده از پلاستیک برای این چاشنی دارید، ممکن است نتوانید از ظرف آن برای چیز دیگری استفاده کنید!


ادویه ایتالیایی چاشنی ایتالیایی ادویه پیتزا ایتالیایی چاشنی پیتزا دسته : آشپزی
بهترین دستورهای تهیه ادویه ایتالیایی
(0)


طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.