مواد لازم خمیر بورک | |
ماست | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ استکان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بیکینگ پودر | ۵ گرم |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آرد | ۴ لیوان |
مواد لازم میانی | |
پیاز | ۳ عدد بزرگ |
فلفل چیلی | ۱ عدد |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم روی خمیر | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک پیاز
مرحله اول
برای تهیه بورک پیاز خوشمزه در ابتدای کار خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ ها را به همراه روغن مایع، نمک و ماست درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم.مرحله دوم
حالا بیکینگ پودر را به کاسه اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم، سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه روی خمیر را با سلفون می پوشانیم.مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند. در این فاصله به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور پیاز را به همراه فلفل چیلی به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.طرز تهیه بورک بادمجان خوشمزه و ساده به روش ترکیه ایبورک بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و بسیار خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود