طرز تهیه بلدرچین تنوری به روش رستورانی


مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه و 59 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه و 59 ثانیه
گوشت بلدرچین طبع گرمی دارد و مقوی است، برای درمان بسیاری از بیماری ها و حتی برای تقویت بیماران بعد از درمان نیز بکار می رود.
طرز تهیه بلدرچین تنوری به روش رستورانی
گوشت بلدرچین بسیار خوشمزه است اما اگر درست طبخ نشود بوی آزار دهنده ای دارد.
در این دستور، طرز تهیه بلدرچین تنوری بصورت کامل و مرحله به مرحله خدمت شما ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کباب بلدرچین به روش رستورانی

کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار مفید ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود
مواد لازم بلدرچین تنوری
بلدرچین تازه یا یخ زده به مقدار لازم
پیاز بزرگ ۳ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار دلخواه
سیب زمینی به مقدار لازم
هویج ۲ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه بلدرچین تنوری

مرحله اول

برای تهیه بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش تنوری در ابتدای کار، بلدرچین ها را به خوبی می شوییم. در ادامه داخل شکم آن ها را تمیز می کنیم ولی پوست بلدرچین ها را نباید جدا کنیم. در ادامه بلدرچین ها را درون یک کاسه قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ عدد از پیاز ها را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و روی بلدرچین ها می ریزیم. در ادامه مقداری فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و کمی آبلیمو اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا با ترکیب پیاز و ادویه ها داخل شکم بلدرچین ها را پر کرده و مجددا بلدرچین ها را درون ظرف قرار می دهیم. در ادامه روی ظرف را می پوشانیم وداخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت به خوبی مزه دار شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه بلدرچین ها به خوبی طعم دار شدند، یک ظرف مناسب فر یا توستر را برداشته و کمی کف آن را با کمی روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت حلقه ای خرد می کنیم وکف ظرف می چینیم.

مرحله پنجم

سپس بلدرچین ها را روی پیاز ها می گذاریم. حالا سیب زمینی و هویج را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و به صورت پخش دور بلدرچین ها می ریزیم.

مرحله ششم

روی ظرف را فویل می کشیم و چند سوراخ ایجاد می کنیم. ظرف را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک و نیم ساعت تا ۲ ساعت قرار می دهیم. اگر از توستر استفاده می شود، ۱۰ درجه کمتر انتخاب می شود.

مرحله هفتم

وقتی که بلدرچین ها خوب پخته شد، از فر در آورده و روی بلدرچین ها را با کمی روغن و زعفران رومال می کنیم. سپس داخل فر با گریل به مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی آن طلایی و سوخاری شود. سپس به صورت داغ سرو می کنیم.

طرز تهیه دستور پخت بلدرچین : آشپزی
طرز تهیه بلدرچین تنوری به روش رستورانی
5.0 (2)


خیلی خوب بود. استفاده زیادی کردم

1402/01/09 5 · Reply


خسته نباشید. عالی

1401/01/17 5 · Reply




©2003-2024

1.00809 14.03 47