طرز تهیه پاستا با سبزیجات خوشمزه به روش ایتالیایی
پاستا با سبزیجات یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به عنوان یک غذای…
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۴۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
نان تست | ۱ تکه |
پیاز | ۱ عدد |
اسفناج | ۱ دسته متوسط |
پنیر خامه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و تخم گشنیز | به مقدار کافی |
روغن زیتون و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا گیاهی
مرحله اول
برای تهیه پاستای گیاهی خوشمزه در ابتدای کار نان تست را درون یک تابه قرار می دهیم، سپس تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم نان به طور کامل خشک شود. در ادامه نان تست را درون میکسر می ریزیم و پودر می کنیم.مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه ۱ قاشق نمک و کمی زردچوبه به آب جوش اضافه می کنیم، سپس پاستا را درون آب جوش می ریزیم تا کاملا نرم شود.مرحله سوم
در همین حین یک تابه روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پودر نان تست را به همراه مقداری تخم گشنیز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم.طرز تهیه پاستا خوشمزه و مخصوص ایتالیایی با مرغ و سس سفید
پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای…
مرحله چهارم
پودر نان را از تابه خارج کرده، سپس پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن به تابه می افزاییم. پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس اسفناج را خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم.مرحله پنجم
اسفناج را هم کمی تفت می دهیم، سپس پنیر خامه ای و آب لیمو ترش را افزوده و مواد را با هم ترکیب می کنیم. پس از اینکه پاستا آماده شد، ۱ فنجان از آب آنرا به تابه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.مرحله ششم
در این مرحله پاستا را آبکشی می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد، پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با پودر نان تست تزیین می کنیم.طرز تهیه پاستا پستو خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
پاستا پستو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی…
طرز تهیه پاستا گیاهی خوشمزه و ساده به روش رستورانی 5 2