خلاصه داستان : مردی به نام واتارو است که همراه با همسرش کوتو و دخترش شیوری در یک گاوداری در هوکایدو زندگی میکند. او گاوداری را از پدرش به ارث برده و همچنین یک کارگاه تولید پنیر را نیز اداره میکند. تا اینکه یک روز سرآشپز یک رستوران معروف در ساپورو به مزرعه آنها آمده و با مواد اولیه موجود در مزرعه، غذایی خوشمزه و فراموش نشدنی درست میکند. در این میان سرآشپز از کیفیت مواد غذایی آنها بسیار تعریف کرده و همین موضوع باعث میشود تا واتارو به فکر باز کردن یک رستوران افتاده و..
خلاصه داستان : مردی به نام واتارو است که همراه با همسرش کوتو و دخترش شیوری در یک گاوداری در هوکایدو زندگی میکند. او گاوداری را از پدرش به ارث برده و همچنین یک کارگاه تولید پنیر را نیز اداره میکند. تا اینکه یک روز سرآشپز یک رستوران معروف در ساپورو به مزرعه آنها آمده و با مواد اولیه موجود در مزرعه، غذایی خوشمزه و فراموش نشدنی درست میکند. در این میان سرآشپز از کیفیت مواد غذایی آنها بسیار تعریف کرده و همین موضوع باعث میشود تا واتارو به فکر باز کردن یک رستوران افتاده و..