روش های خانگی تهیه سس خردل


مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه و 60 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه و 60 ثانیه
خردل سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین C و بسیاری از ویتامین های B کمپلکس است.
روش های خانگی تهیه سس خردل
خردل فواید سلامتی متعددی برای بدن دارد، مانند تسکین دردهای عضلانی، کرم حلقوی و اختلالات تنفسی و همچنین به درمان سرطان و دیابت کمک می کند. در ادامه این مطلب شما را با روش های مختلف تهیه سس خردل در خانه آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:

دانه خردل سفید: ۱ ق سوپ‌خوری/ سرکه: ۱ ق چای‌خوری/ آب سرد: ۱ ق چای‌خوری/ شکر: ۱ ق چای‌خوری/ فلفل: به مقدار نیاز

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

پودر خردل: ۲ ق سوپ‌خوری/ خامه: ۴ ق سوپ‌خوری/ آبلیمو: ۱/۴ پیمانه/ فلفل سیاه: نصف ق چای‌خوری/ نمک: ۱/۴ ق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

دسته : آشپزی
روش های خانگی تهیه سس خردل
3.0 (2)


خسته نباشید و خدا قوت خدمت عوامل محترم سایت

1401/01/15 4 · Reply


ممنون بخاطر آگاهی رسانی در این خصوص

1401/01/14 2 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.