مواد لازم برای سس خردل با سرکه:
دانه خردل سفید: ۱ ق سوپخوری/ سرکه: ۱ ق چایخوری/ آب سرد: ۱ ق چایخوری/ شکر: ۱ ق چایخوری/ فلفل: به مقدار نیازطرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپخوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
مواد لازم برای سس خردل با خامه:
پودر خردل: ۲ ق سوپخوری/ خامه: ۴ ق سوپخوری/ آبلیمو: ۱/۴ پیمانه/ فلفل سیاه: نصف ق چایخوری/ نمک: ۱/۴ ق چایخوریطرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را همزمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.