طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده به صورت فوری و خوشمزه


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 23 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 23 ثانیه
خورش قیمه با گوشت چرخ کرده یکی از انواع دستورهای خورش قیمه است که با سرعت خیلی بیشتری نسبت خورش قیمه سنتی آماده می شود و برای روزهایی که زمان کافی برای آشپزی نداریم، مناسب می باشد.
طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده به صورت فوری و خوشمزه
این خورش طعم بسیار خوشمزه ای دارد که بی شباهت به خورش گوشت چرخ کرده نیست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه ۱٫۵ پیمانه
پیاز ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
بادمجان (اختیاری) ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه خورش قیمه خوشمزه به صورت فوری ابتدا باید لپه را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب بخیسانیم. پس از اینکه لپه به خوبی خیس خورد، آنرا به همراه ۳ لیوان آب جوش درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را اضافه می کنیم. حالا پیاز را بدون روغن کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

مرحله سوم

حالا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و تغییر رنگ دهد. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شود.

مرحله پنجم

در هنگام تفت دادن رب گوجه فرنگی، برای خوشرنگ تر شدن خورش زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم. در ادامه ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت متوسط قل بزند و جا بیفتد.

مرحله ششم

پس از اینکه لپه به طور کامل پخت، آنرا آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. حالا باید صبر کنیم تا آب خورش کمتر شود و گوشت به طور کامل بپزد. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، لپه را به همراه آب لیمو ترش اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا طعم خورش را می چشیم و مقداری نمک به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم. خورش ما تقریبا آماده است، فقط باید سیب زمینی و بادمجان را سرخ کنیم. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله هشتم

سپس با آب سرد می شوییم تا نشاسته روی سیب زمینی ها از بین برود. در ادامه بادمجان ها را هم به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم.

مرحله نهم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیب زمینی را یک سمت تابه و بادمجان ها را سمت دیگر تابه سرخ می کنیم. در پایان خورش را درون ظرف می ریزیم و با سیب زمینی و بادمجان تزیین می کنیم، سپس به همراه برنج ( روش درست کردن برنج آبکش ) سرو می کنیم.

طرز تهیه خورش قیمه دستور پخت خورشت ها خورشت قیمه آشپزی خورش ها دسته : آشپزی
طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده به صورت فوری و خوشمزه
4.5 (2)


درود بی کران و تشکر

1402/01/28 5 · Reply


بسیار عالی بود

1402/01/28 4 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.