مواد لازم سس فلفل دلمه ای |
فلفل دلمه ای قرمز | ۵ عدد |
فلفل تند قرمز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه انگور | ¼ لیوان |
طرز تهیه سس فلفل دلمه ای
مرحله اول
برای تهیه سس فلفل دلمه ای خوشمزه و ساده در ابتدای کار فلفل ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه فلفل ها را از وسط باز کرده و دانه هایشان را خارج می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله فلفل ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را بدون اضافه کردن آب روی حرارت ملایم قرار داده و فلفل ها را به آرامی تفت می دهیم تا آب بیندازند.
مرحله سوم
حالا پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و فلفل ها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا فلفل ها کمی خنک شوند. در ادامه فلفل ها را از قابلمه خارج کرده و درون میکسر می ریزیم.
را به همراه سس کچاپ، شکر، نمک، پودر سیر، فلفل تند و سرکه انگور به میکسر اضافه کرده و مواد را به خوبی میکس می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شود.
توجه داشته باشید که به جای استفاده از پودر سیر می توانیم از دو تا سه حبه سیر تازه استفاده کنیم، البته این کار باعث می شود سس طعم تندتری داشته باشد. در ادامه سس را درون یک شیشه درب دار می ریزیم.
در نهایت درب شیشه را محکم می بندیم و درون یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که زمانی که بخواهیم از این سس در تهیه غذاهای استفاده کنیم، باید آنرا کمی تفت دهیم تا خوشرنگ شود، سپس به غذا اضافه کنیم.