طرز تهیه مربای سیب و هویج خوشمزه به روش خانگی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 25 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 25 ثانیه
طرز تهیه مربای سیب و هویجمربای سیب و هویج مربایی بی نظیر و خوشمزه برای صبحانه است که علاوه بر طعم و عطر فوق‌العاده‌ای که دارد سرشار از ویتامین‌ و مواد مغذی است.
طرز تهیه مربای سیب و هویج خوشمزه به روش خانگی
برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب و هویج در ادامه با سایت آموزشی چی‌شی همراه باشید.
طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ
مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر…
مواد لازم مربای سیب و هویج
سیبیک کیلو
هویجیک کیلو
شکریک و نیم کیلو
خلال بادام۳ قاشق غذاخوری
هل۶ یا ۷ دانه
گلابنصف پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
پوست پرتقالبه مقدار لازم

طرز تهیه مربای سیب و هویج


مرحله اول

برای تهیه مربای سیب و هویج در ابتدا سیب‌ها و هویج‌ها را تمیز بشورید و خشک کنید، بعد پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید و با هم ترکیب کنید، انتخاب سیب شیرین یا ترش به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.
نکته: اگر می‌خواهید طعم مربا ملس شود از سیب ترش و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم

بعد از رنده کردن، سیب و هویج‌ها را در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، اگر سیب‌ها آب دار بودند لازم نیست آب اضافه کنید چون خودش آب می‌اندازد.
نکته: هر چقدر سیب‌ها آب دار باشند طعم مربا خوشمزه‌تر می‌شود.

مرحله سوم

بعد از ده دقیقه که سیب‌ها آب انداختند، شکر را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و زمان دهید تا به جوش آید و شکر کاملا در آب سیب و هویج‌ها حل شود.
طرز تهیه مربای به و هویج خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی
مربای به و هویج یکی از انواع مرباهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که هم عطر خوبی دارد

مرحله چهارم

حالا ۶ یا ۷ دانه هل را سوراخ کنید و یا از هل سابیده شده به مقدار یک قاشق چایخوری استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.

مرحله پنجم

مقداری زعفران را با کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد، بعد گلاب و زعفران دمکرده را هم برای عطر و طعم بهتر و خوش رنگ شدن مربا به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

حالا یک پرتقال را تمیز بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید، توجه کنید که به پوست سفید پرتقال نرسید چون باعث تلخ شدن مربا می‌شود و بوی پرتقال را از بین می‌برد.
نکته: اگر پرتقال در دسترس نبود از آب نصف لیموی تازه استفاده کنید.
طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی با رنگ های قرمز و زرد
مربای سیب یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که می توانید…

مرحله هفتم

وقتی مربا به قوام مورد نظر رسید، پوست پرتقال رنده شده با عطر فوق‌ العاده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید و بعد دمکنی را بگذارید و اجازه دهید از ده دقیقه تا یک ربع دیگر دم بکشد.

مرحله هشتم

بعد از پخت، مربا را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس مربا را در ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و یک شب بدون بستن در، در داخل یخچال قرار دهید.

مرحله نهم

بعد از یک شب درب شیشه‌ها را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید، سپس برای صبحانه مربای سیب و هویج را در ظرف مناسب بریزید و همراه با کره و نان تازه میل کنید.
طرز تهیه مربای سیب سبز خوشمزه و مخصوص خانگی
مربای سیب سبز یکیک از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با طعم ها و…

طرز تهیه مربای سیب و هویج خوشمزه به روش خانگی 5 2

دسته : آشپزی
طرز تهیه مربای سیب و هویج خوشمزه به روش خانگی
5.0 (2)


مطلب خوب و کامل

1402/01/07 5 · Reply


خسته نباشید میگم =)

1402/01/07 5 · Reply



©2003-2024