طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ
مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر…
مواد لازم مربای سیب و هویج | |
سیب | یک کیلو |
هویج | یک کیلو |
شکر | یک و نیم کیلو |
خلال بادام | ۳ قاشق غذاخوری |
هل | ۶ یا ۷ دانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران | به مقدار لازم |
پوست پرتقال | به مقدار لازم |
طرز تهیه مربای سیب و هویج
مرحله اول
برای تهیه مربای سیب و هویج در ابتدا سیبها و هویجها را تمیز بشورید و خشک کنید، بعد پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید و با هم ترکیب کنید، انتخاب سیب شیرین یا ترش به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.نکته: اگر میخواهید طعم مربا ملس شود از سیب ترش و شیرین استفاده کنید.
مرحله دوم
بعد از رنده کردن، سیب و هویجها را در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید، اگر سیبها آب دار بودند لازم نیست آب اضافه کنید چون خودش آب میاندازد.نکته: هر چقدر سیبها آب دار باشند طعم مربا خوشمزهتر میشود.
مرحله سوم
بعد از ده دقیقه که سیبها آب انداختند، شکر را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و زمان دهید تا به جوش آید و شکر کاملا در آب سیب و هویجها حل شود.طرز تهیه مربای به و هویج خوشمزه و خوشرنگ به روش خانگی
مربای به و هویج یکی از انواع مرباهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که هم عطر خوبی دارد
مرحله چهارم
حالا ۶ یا ۷ دانه هل را سوراخ کنید و یا از هل سابیده شده به مقدار یک قاشق چایخوری استفاده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.مرحله پنجم
مقداری زعفران را با کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد، بعد گلاب و زعفران دمکرده را هم برای عطر و طعم بهتر و خوش رنگ شدن مربا به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.مرحله ششم
حالا یک پرتقال را تمیز بشورید و با رنده ریز پوست نارنجی آن را رنده کنید، توجه کنید که به پوست سفید پرتقال نرسید چون باعث تلخ شدن مربا میشود و بوی پرتقال را از بین میبرد.نکته: اگر پرتقال در دسترس نبود از آب نصف لیموی تازه استفاده کنید.
طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی با رنگ های قرمز و زرد
مربای سیب یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که می توانید…
مرحله هفتم
وقتی مربا به قوام مورد نظر رسید، پوست پرتقال رنده شده با عطر فوق العاده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید و بعد دمکنی را بگذارید و اجازه دهید از ده دقیقه تا یک ربع دیگر دم بکشد.مرحله هشتم
بعد از پخت، مربا را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس مربا را در ظرف شیشهای مناسب بریزید و یک شب بدون بستن در، در داخل یخچال قرار دهید.مرحله نهم
بعد از یک شب درب شیشهها را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید، سپس برای صبحانه مربای سیب و هویج را در ظرف مناسب بریزید و همراه با کره و نان تازه میل کنید.طرز تهیه مربای سیب سبز خوشمزه و مخصوص خانگی
مربای سیب سبز یکیک از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با طعم ها و…
طرز تهیه مربای سیب و هویج خوشمزه به روش خانگی 5 2