طرز تهیه خورش جعفری با مرغ خوشمزه به روش مجلسی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 3 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 3 ثانیه
طرز تهیه خورش جعفریخورش جعفری یکی از خورشت‌های اصیل گیلانی است که عطر و طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد و به راحتی و سریع می‌توانید به همراه برنج درست کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه خورش جعفری با مرغ خوشمزه به روش مجلسی
برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش جعفری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۵۰۰ گرم (ران، سینه یا فیله)
پیاز۲ عدد
سبزی جعفری سرخ شده۳۰۰ گرم
پرک لیمو عمانینصف پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش جعفری


مرحله اول

برای تهیه خورش جعفری مجلسی ابتدا جعفری را تمیز بشورید و بگذارید خشک شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید، سپس جعفری را در تابه به همراه روغن روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تیره شود.

مرحله دوم

بعد پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، وقتی روغن داغ شد، پیاز‌ها را در آن تفت دهید تا پیاز سبک و کمی طلایی رنگ شود.

مرحله سوم

سپس زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا خوشرنگ شود، بعد نمک و فلفل سیاه را هم روی مواد بریزید و ۱ تا دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.
طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و مخصوص رستورانی
خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار…

مرحله چهارم

در این مرحله تکه‌های مرغ را که به دلخواه و سلیقه خودتان از سینه، ران یا فیله مرغ انتخاب کرده‌اید در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در پیازها بریزید و تفت دهید تا خوب سرخ شوند.

مرحله پنجم

حالا جعفری سرخ شده را به تکه‌های مرغ‌ اضافه کنید و با هم کمی دیگر تفت دهید، تا خوب با هم مخلوط شوند و رنگ سبزی کمی تیره شود و عطر و طعم سبزی با مرغ‌ها ترکیب شود.

مرحله ششم

مقداری زعفران را همراه با کمی آب جوش بگذارید تا دم بکشد و بعد روی مرغ‌ها بریزید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مواد رود و مرغ‌ها طلایی و خوشرنگ شوند.
نکته: مقدار زعفران به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و…

مرحله هفتم

بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا نیم ساعت با هم بپزند، بعد از این مدت پرک لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید و دوباره یک ساعت اجازه دهید بپزد.
نکته: حتما از پرک لیمو عمانی یا پودر داخل لیمو عمانی استفاده کنی چون پوست لیمو عمانی خورشت را تلخ می‌کند.

‎مرحله هشتم

بعد از این‌که خورشت جعفری خوب پخته شد و جا افتاد از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و همراه با پلو و سالاد و ترشی و انواع دورچین سرو کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه خورش جعفری با مرغ خوشمزه به روش مجلسی 5 2

دسته : آشپزی
طرز تهیه خورش جعفری با مرغ خوشمزه به روش مجلسی
3.5 (2)


بسیار عالی بود

1402/01/12 5 · Reply


بسیارعالی بود

1402/01/12 2 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.