وقت سفارت آمریکا (مراحل،مدارک و نکات مصاحبه)


مدت زمان مطالعه: 9 دقیقه و 13 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 9 دقیقه و 13 ثانیه
گرفتن وقت سفارت آمریکا و حضور در سفارت برای مصاحبه، از مهم ترین و اصلی ترین مراحل اخذ ویزای آمریکا می باشد.
وقت سفارت آمریکا (مراحل،مدارک و نکات مصاحبه)
و برای تمامی افرادی که قصد اخذ ویزای آمریکا(چه ویزای توریستی و چه ویزای تحصیلی و سایر ویزا های غیر مهاجرتی) را دارند، طی کردن این مرحله اجباری می باشد.

وقت سفارت آمریکا

اخذ وقت سفارت آمریکا و حضور در سفارت، یکی از اصلی ترین مراحلی است که مهاجرین و یا افرادی که قصد سفر به آمریکا دارند پیش رو خواهند داشت.البته لازم به ذکر است که عموما وقت سفارت برای ویزا های مهاجرتی مثل لاتاری یا ویزای خانوادگی از سوی سفارت تعیین شده و نیازی نیست متقاضی دریافت ویزا، شخصا اقدام به دریافت وقت نماید.
در این مقاله به این موضوع می پردازیم و از سفارت های آمریکا،مراحل نحوه وقت دهی این سفارت ها،مدارک مورد نیاز برای سفارت و همچنین نکاتی درباره ی مصاحبه ی سفارت مطلع می شویم.

ایالات متحده آمریکا

ایالات متحده آمریکا،کشوری پیشرفته،زیبا و جذاب که همواره جزو اصلی ترین انتخاب های مهاجرین و توریست ها برای گردشگری می باشد.اماکن و جاذبه های گردشگری آمریکا و همچنین شهر های مدرن ایالت های این کشور هر ساله تعداد زیادی توریست را به خود جذب می کند.
همچنین روابط دیپلماتیک گسترده ی این کشور با کشور های عضو سازمان ملل و اتحادیه اروپا در این مهم تاثیرگزار بوده است. و شرایط را برای اکثر گردشگران و مهاجرین مطلوب تر کرده است.
اما محدودیت هایی هم در این موضوع وجود دارد.از جمله این محدودیت ها کشور هایی هستند که خدمات ویزای آمریکا در آنها انجام نمی شود.معمولا این محدودیت ها توسط دولت آمریکا و یا به دلیل مسائل سیاسی اعمال می شود.از جمله این کشور ها میتوان به بلاروس،لیبی،سودان،سوریه،و یمن اشاره کرد.

نکته:

پس از واقعه ای که در سال 1358 رخ داد،این محدودیت ها در ایران هم اعمال شد.و با تعطیلی سفارت و کنسولگری ایالات متحده در ایران، خدمات ویزا متوقف شد.از این رو متقاضیان ایرانی باید جهت انجام امور سفارت خود به کشور های دیگر سفر کنند.
و فرآیند درخواست ویزای خود را در آن کشور ها پیگیری کنند.پس آگاهی از اینکه کدام سفارت برای این امور بهتر است و شرایط راحت تری دارد بسیار موضوع مهمی می باشد.

سفارت های آمریکا

همانطور که میدانید افرادی که قصد سفر به کشور آمریکا (چه با اهداف مهاجرتی و یا اهداف توریستی و غیره) را دارند،نیازمند ویزا خواهند بود.در واقع این ویزا مجوز ورود شما به آمریکا است که انواع مختلف با شرایط،مدارک و مراحل مختلفی دارد.
از مهم ترین و پرطرفدار ترین ویزا های آمریکا میتوانیم به ویزای توریستی آمریکا ،ویزای تحصیلی آمریکا و یا ویزای کاری اشاره کنیم.گرفتن وقت سفارت آمریکا و حضور در سفارت جهت مصاحبه در تمامی انواع ویزا های آمریکا اجباری است.
و میتوانیم از آن به عنوان حتی مهم ترین مرحله ی اخذ ویزا نام ببریم.توجه داشته باشید که آمریکا به راحتی ویزا صادر نمی کند و باید تمامی مراحل را به درستی طی کنید و مدارک را به طور دقیق و کامل ارائه دهید.

کدام سفارت آمریکا برای وقت دهی بهتر است؟

همانطور که گفتیم شما باید برای طی کردن پروسه ی انگشت نگاری و مصاحبه به یکی از سفارت های آمریکا مراجعه کنید.اما این سوال در ذهن اکثر مراجعین می باشد که کدام سفارت برای این امر بهتر است؟
در واقع تمامی کنسولگری ها طبق قوانین ایالات متحده امریکا عمل می کنند.و مدارک یکسانی را از متقاضیان برای وقت سفارت آمریکا دریافت خواهند کرد.اما یکسری معیار ها هستند که بعضی سفارت ها را نسبت به بقیه متمایز و مناسب تر می کند.از جمله این معیار ها موارد زیر می باشد:
-نزدیک بودن این سفارت ها به ایران(سفارت های آمریکا در کشور های همسایه).
-هزینه ی کمتر سفر به بعضی کشور ها (هزینه ی سفر به کشور های همسایه کمتر می باشد).
-حضور آفیسر فارسی زبان و مصاحبه به زبان فارسی.
-خوش اخلاق بودن آفیسر مربوطه.
و عوامل دیگری مثل (نزدیکی سفارت به هتل و مرکز شهر و یا دسترسی راحت تر).
بیشتر ایرانیان برای شرکت در مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت آمریکا در استانبول و آنکارا، سفارت آمریکا واقع در ایروان کشور ارمنستان و سفارت آمریکا در امارات متحده عربی مراجعه میکنند.همچنین اداره مهاجرت آمریکا نیز سفارت های آنکارا، ارمنستان و دبی را برای ایرانیان توصیه کرده است.

مراحل تعیین وقت سفارت آمریکا

برای تعیین وقت فوری سفارت و یا وقت عادی سفارت آمریکا باید بعد از پر کردن فرم DS-160 به سایت اعلام شده از سمت سفارت ایالات متحده مراجعه نمایید. اما بهتر است این کار را به دست متخصصان و کارشناسان مجرب برترمهاجر بسپارید تا در روند اخذ ویزا دچار مشکل نشوید.به طور کلی مراحل اخذ وقت سفارت آمریکا به صورت زیر است:
1-انتخاب نوع ویزا و کشوری که قصد دارید از آن اقدام کنید.
2-ثبت نام آنلاین در وب‌سایت کنسولگری مجازی آمریکا
3-پر کردن فرم درخواست صدور ویزا به صورت آنلاین
4-پرداخت هزینه های سفارت و انگشت‌نگاری
5-رزرو وقت سفارت آمریکا از کنسولگری
توجه کنید که هر کدام از مراحل ذکر شده باید به طور دقیق و تخصصی طی شود.و نیازمند دانش کافی در این حوزه می باشد.و سهل انگاری در طی این مراحل میتواند شانس ویزا شدن شما را کاهش دهد.

نحوه پرداخت هزینه وقت سفارت آمریکا

با توجه به عدم پرداخت هزینه های دلار از حساب های ایران پرداخت هزینه سفارت یکی از دشوارترین مراحل دریافت ویزا آمریکا برای متقاضیان به حساب می آید.برای پرداخت هزینه سفارت آمریکا MRV شما نیاز به یک حساب دلار دارید. در صورتی که مستر کارت یا ویزا کارت ندارید می توانید این مرحله را به مجموعه برتر مهاجر واگذار کنید. به طور کلی هزینه مربوط به سفارت به شرح زیر است:
* هزینه وقت سفارت آمریکا برای ویزای F-M-J،B1-B2 برابر با 160 دلار
* هزینه دریافت ویزای لاتاری آمریکا: ۳۳۰ دلار است
* هزینه ویزای سرمایه گذاری (E2) و ویزای تجاری (E1) ، ۲۰۵ دلار 
* ویزای نامزدی (K) ۲۶۵ دلار است.
اطلاعات لازم برای تعیین وقت و پرداخت هزینه :
* صفحه اول پاسپورت
* کانفذمیشن کد یا شماره بارکد در صفحه تاییدیه فرم DS-160 ( صفحه انتهایی فرم دی اس 160 که پس از سابمیت فرم نمایش داده میشود و به معنای تکمیل فرم می باشد.)
*  شماره موبایل و آدرس ایمیل

مدارک مورد نیاز برای سفارت آمریکا

به طور کلی شخص متقاضی برای اخذ وقت سفارت و حضور در سفارت جهت مصاحبه باید مدارکی را همراه خود به سفارت ببرید.مدارکی که باید در زمان اخذ وقت و همچنین مدارکی که باید در روز مصاحبه به سفارت ارائه شود به طور مجزا عبارتند از:

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا

-کپی پاسپورتی که 6 ماه اعتبار دارد.
-دو قطعه عکس دیجیتال تمام رخ ۵ در ۵ رنگی با پس‌زمینه سفید
-تاییدیه فرم DS-160
-اسکن ویزا های قبلی(در صورت داشتن سابقه ویزای آمریکا در گذشته)
-تاییدیه برگه وقت سفارت

مدارک روز مصاحبه در سفارت آمریکا

-اصل پاسپورتی که حداقل شش ماه اعتبار دارد.(به همراه پاسپورت های قبلی)
-دو قطعه عکس دیجیتال تمام رخ ۵ در ۵ رنگی با پس‌زمینه سفید
-ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافیت
-ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق
-ترجمه سوابق بیمه
-پرینت شش ماهه لاتین حساب بانکی
-نامه تمکن به انگلیسی
-واچر هتل محل اقامت در آمریکا و رزرو بلیط رفت و برگشت
-فرم پر شده ی  ۱۳۴-I(در صورت داشتن دعوتنامه) یا فرم i864

مدارک اختیاری که ارائه آن به ویزا شدن شما کمک می کند:

– مدارک دانشگاهی: همراه داشتن مدارک لیسانس،ارشد و دکتری مخصوصا زمانی که برای ویزای تحصیلی اقدام کردید میتواند در بعضی مواقع نکته ی مثبتی باشد.همچنین مدارک تحصیلی قبل از دانشگاه هم میتواند در شرایطی خاص مفید باشد.
- نامه های پذیرش دانشگاه های دیگر:در صورتی که از دانشگاه های دیگر (به غیر از دانشگاهی که میخواهید برایبش اقدام کنید) نامه پذیرش دارید،پرینت این نامه ها را همراه خود ببرید.مخصوصا اگر این دانشگاه ها،دانشگاه های آمریکا باشد.در واقع این نامه ها نشان می دهد که شما توانایی گرفتن پذیرش را داشته اید.و حتی اگر در حال حاضر موفق به اخذ فاند نشدین در ترم های بعد این احتمال برای شما وجود خواهد داشت.
- نامه مکاتبه با استاد دانشگاه مقصد در آمریکا: ارائه نامه مکاتبه با استاد دانشگاه مقصد در آمریکا و یا حتی داشتن ریکامند از استاد های خودتان می تواند مفید باشد.ممکن است در این مکاتبه ها استاد مربوطه نکاتی گفته باشد که پتانسیل شما برای اخذ فاند را نشان دهد.و از نظر روانی هم تاییدیه یک فرد تحصیل کرده ی آمریکایی میتواند در قانع کردن آفیسر تاثیر گذار باشد.
نکات مربوط به مصاحبه برای وقت سفارت آمریکا
بهتر است قبل از حضور برای مصاحبه،یک ذهنیت آماده از این موضوع داشته باشید.در واقع شما باید آمادگی لازم را در خود ایجاد کنید تا به بهترین شکل سوالات را پاسخ دهید و مصاحبه ی خود را انجام دهید.
توجه کنید که پاسخ های شما به سوالات آفیسر مربوطه باید با مدارکی که به سفارت ارائه کردید همخوانی داشته باشد.چرا که این پاسخ ها با مدارک شما تطبیق داده می شود و باید پاسخ های صادقانه و دقیقی را ارائه دهید.پیشنهاد میکنیم قبل از انجام مصاحبه، ماک مصاحبه انجام دهید تا با سوالات و نحوه ی پرسش آفیسر ها آشنا شوید.
نکات دیگری که باید به آن توجه شود عبارتند از:
-افراد زیر 14 سال نیازی به وقت گرفتن به طور جداگانه ندارند.و می توانند به همراه خانواده خود در سفارت حضور پیدا کنند.
- بعد از تعیین وقت سفارت،فرد متقاضی می تواند زمان مصاحبه خود را تا حداکثر 5 بار در همان سفارتخانه تغییر دهد.
- بهتر است در روز مصاحبه لباس رسمی و آراسته به تن کنید.
- به همراه داشتن تجهیزات الکترونیکی، تلفن‌های همراه، کیف، اسپری، عطر و موارد خطرناک در داخل کنسولگری مجاز نمی باشد و باید قبل از ورود به سفارت تحویل داده شود به همین خاطر بهتراست از برندت چنین وسایلی در روز مصاحبه خودداری نمایید.
-توجه کنید که فقط به سوال آفیسر پاسخ دهید و اطلاعات بیشتری ازآنچه از شما خواسته‌شده ارائه ندهید.
-معمولا افسر آفیسر در ابتدا از شما سوالات عمومی مثلا درباره ی آب و هوا،صف طولانی و این مدل سوالات می پرسد.که هدف این کار این است که شما احساس راحتی کنید و استرس شما کاهش یابد.

دستور العمل های مدیکال سفارت آمریکا

بعد از تعیین شدن زمان و محل دقیق مصاحبه تان،شما باید برای انجام مدیکال در کشور مورد نظرتان(کشوری که برای وقت سفارت از آن اقدام کردید)  برنامه ریزی کنید و وقت بگیرید.لیست پزشکان معتمد سفارت آمریکا در آن کشور به همراه دستور العمل های مدیکال را قبل از مراجعه جمع آوری و مطالعه کنید.

دستور العمل های مدیکال

قبل از صدور ویزا های مهاجرتی تمامیه متقاضیان دریافت ویزا باید معاینات پزشکی و واکسیناسیون را انجام بدهند.به معاینات پزشکی قبل از مصاحبه در مراکز مورد تایید سفارت، مدیکال گفته می شود.مدیکال شامل انجام ایکس ری قفسه سینه و آزمایش خون  (افراد 15 سال به بالا)، آزمایش سوزاک،معاینات بدنی و بررسی سوابق بیماری متقاضیان دریافت ویزا است.
انجام مدیکال تنها باید توسط پزشکان مورد تأیید سفارت آمریکا صورت گیرد در غیر این صورت  چنانچه مدیکال در ایران و توسط پزشک دیگری صورت گیرد نتیجه تست شما فاقد اعتبار لازم است.دریافت وقت مدیکال قبل از مصاحبه ، به عهده ی متقاضی است و باید توجه کنید که مدیکال برای افراد 14 سال به بالا باید حداقل 2 روز قبل از زمان مصاحبه  و برای افراد زیر 14 سال حداقل 4 روز پیش از مصاحبه، انجام گیرد.

مدارکی که باید به مدیکال ببرید

مدارک لازم جهت انجام مدیکال یا معاینات پزشکی عبارتند از:
-نامه ی دعوت به مصاحبه
-پاسپورت با مدت اعتبار بالای 6 ماه
-3 قطعه عکس رنگی و جدید با ابعاد مناسب پاسپورت
-یک کپی از سوابق واکسیناسون (کارت زرد واکسن بین المللی)
-پرینت صفحه تأییدیه فرم  DS 260
هزینه مدیکال باید مستقیما به صورت وجه نقد به مرکز پزشکی مدنظر پرداخت شود. حداقل هزینه مدیکال برای هر نفر 270 دلار است که بسته به تعداد واکسن های تزریقی برای هر واکسن بین 20 تا 100 دلار اضافه میگردد.
در این مقاله از پارس ناز سعی کردیم مطالب کلی در خصوص وقت سفارت آمریکا را مطرح کنیم.جهت دریافت اولین وقت خالی سفارت آمریکا در استانبول، آنکارا، عمان، دبی، تایلند، ارمنستان، ابوظبی و مالزی یا سایر سفارت های آمریکا با مشاورین و کارشناسان برترمهاجر همراه باشید تا در صورت نیاز با دریافت وقت های کنسلی وقت مصاحبه شما به سریعترین زمان ممکن تبدیل شود.

سفارت آمریکا وقت مصاحبه آفیسر سفارت مهاجرت تحصیلی به آمریکا مهاجرت به آمریکا دسته : توریسم
وقت سفارت آمریکا (مراحل،مدارک و نکات مصاحبه)
4.0 (2)


میشه مطلب کاملتری بذارید. ممنون میشم

1402/05/21 5 · Reply


مطلب خوب و کامل

1402/05/21 3 · Reply



©2003-2024