تاریخچه شرکت خودروسازی ایسوزو ژاپن


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 17 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 17 ثانیه
علاقمندان دنیای خودرو، ایسوزو را با خودروهای تجاری (کامیونت، کامیون و کشنده) می‌شناسند، اما واقعیت این است که این کمپانی بزرگ خودورسازی دستی در تولید سایر کلاس های خودرو اعم از سواری و مسابقه ای هم دارد.
تاریخچه شرکت خودروسازی ایسوزو ژاپن
در ادامه با تاریخچه مختصر و مفید این خودروسازی آشنا خواهیم شد.

ایسوزو یک ژاپنی اصیل

ایسوزو موتورز، شرکتی ژاپنی است که به تولید خودروهای تجاری و دیزلی مشغول است و مقر اصلی این شرکت در توکیو ژاپن قرار دارد. این خودروساز، علاوه بر ژاپن، کارخانه‌هایی نیز در ترکیه، روسیه، هند، چین، اندونزی، مالزی، بریتانیا، آفریقای جنوبی، فیلیپین، تایوان و ویتنام احداث کرده است.
محصولات ایسوزو در بیشتر کشورهای جهان فروخته می‌شوند. کامیون دیزلی، اتوبوس و وسایل نقلیه راه و ساختمان اصلی‌ترین تولیدات این شرکت ژاپنی است.
تا سال ۲۰۰۹ میلادی (۱۳۸۸ خورشیدی)، ۲۱ میلیون دستگاه از محصولات ایسوزو در سراسر جهان تولید و عرضه شده است. همچنین، موتورهای دیزلی این شرکت، در تولیدات دیگر خودروسازان مثل جنرال موتورز نیز استفاده می‌شود. ایسوزو بلل

ایسوزو از جنگ جهانی اول تا عصر خودروهای برقی

ایسوزو در سال ۱۹۱۶ میلادی (۱۲۹۵ خورشیدی)، از ترکیب دو شرکت کشتی‌سازی و شرکت برق و گاز توکیو با هدف تولید خودرو شکل گرفت. در ۱۹۱۸، شرکت ولسلی موتورز هم به دو شرکت قبلی اضافه شد و یک سال بعد اولین خودروی مسافربری ژاپنی تولید شد. در سال ۱۹۲۰ این شرکت اولین کامیون خود با برند وولسلی را راهی بازار کرد.
بعد از تولید چندین مدل کامیون و اتوبوس و تغییر و تحولاتی که در شرکت اصلی به وجود آمد، نام ایسوزو برای این خودروسازی برگزیده شد.
ایسوزو در زبان ژاپنی به معنای «پنجاه زنگ» است و از نام رودخانه‌ای گرفته شده که در نزدیکی معابد مقدس ژاپنی‌ها جریان دارد.
اولین خودرو سواری که در کارخانه ایسوزو تولید شد، هیلمن مینکس بود. تولید این خودرو در سال ۱۹۵۳ تحت لیسانس خودروسازی روتس گروپ آغاز شد و بعد از سال ۱۹۶۲، جای خود را به بلل (Bellel) و سپس به خودرو اسپرت ایسوزو ۱۱۷ کوپه داد.
در سال ۱۹۷۲، شرکت جنرال موتور ۳۴ درصد از سهام ایسوزو را تحت مالکیت خود درآورد و از آن زمان عصر جدیدی برای این خودروساز ژاپنی آغاز شد. دو سال بعد، ایسوزو خودرو جمینی را بر اساس شورولت چوت تولید و روانه بازار کرد و در اوایل دهه ۸۰ میلادی، خودرو اسپورت ایسوزو پیازا معرفی و ارائه شد.
ایسوزو در طی این سال با خودروسازان مختلف ژاپنی، مثل سوزوکی، سوبارو و هوندا همکاری کرده است که نتیجه آن تولید خودروهای سواری گوناگونی بوده است.
ایسوزو و جنرال موتورز در سال ۱۹۹۷، شرکتی را مخصوص طراحی و تولید موتورهای دیزلی برای کامیونت‌ها و کامیون‌ها تاسیس کردند که می‌تواند در یک روز ۷۰۰ موتور تولید کند.

تاریخچه حضور ایسوزو در ایران

پای ایسوزو در سال ۱۳۸۲ خورشیدی به ایران باز شد. شرکت بهمن لیزینگ، یکی از زیرمجموعه‌های گروه بهمن، کامیونت‌ها، کامیون‌ها و مینی‌بوس‌های ایسوزو را در ایران تولید می‌کند. ایسوزوهای ایرانی توانسته‌اند از سال ۱۳۸۷ راهی بازارهای جهانی شوند و مشتریانی را در عراق و افغانستان به سمت خود جلب کنند.
البته، خودروهای تجاری تنها محصولات ایسوزو در ایران نیستند. وانت دی مکس (D-MAX) دیگر محصول ایسوزو است که توسط شرکت بهمن دیزل تولید می‌شود. اما نسل اول این وانت برای تولید در ایران در نظر گرفته شده و جای تعجب است که چرا نسل جدیدتر که از سال ۲۰۱۱ تولید می‌شود، به بازار ایران عرضه نخواهد شد.
نویسنده: میلاد قزللو

قیمت
رنگ ها
آپشن ها
مشخصات
تجهیزات
تاریخچه ایسوزو گروه بهمن دسته : حمل و نقل
تاریخچه شرکت خودروسازی ایسوزو ژاپن
4.5 (2)


ممنون بخاطر آگاهی رسانی در این خصوص

1401/07/22 5 · Reply


خسته نباشید. استفاده کردیم از مطلب خوبتون

1401/07/22 4 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.