توئیت ها، صرفاً براساس محبوبیت و ترند موضوع در چهارچوب مباحث روز و قوانین حاکم بر کشور انتخاب شده اند و ارائه دهنده نظر و دیگاه «طرح زندگی خوب» نیستند. مسئولیت محتوی این توئیت ها بر عهده نویسندگان آن ها در شبکه های اجتماعی است.
سیامک قاسمی
آین رند فیلسوف آبژکتویست (عینیتگرا) جملهای دارد که عجیب مناسب این روزهای ماست:
"شما میتوانید واقعیت را نادیده بگیرید، اما نمیتوانید پیامدهای نادیده گرفتن واقعیت را نادیده بگیرید."
ایران پس از ۹۷ به فقدان #چشمانداز مبتلاست. ممکن است شرایط یک کشور بسیار تیره باشد ولی چشماندازی ساخته شده باشد که امید را زنده نگه دارد.چشمانداز هر کشور محصول سیاست آن کشور است و اقتصاد بدون چشمانداز محکوم به زوال است.آمار میل به مهاجرت بیش از پیش این فقدان را آشکار میکند.
لطفاً هم امضا کنیم و هم از دوستانمان بخواهیم تا این کارزار را امضا کرده و بدینترتیب بر شمار ایرانیانی که با آبگیری عجولانه سد چمشیر مخالفند، بیافزاییم. ثابت کنیم که بیشماریم و حذفشدنی نیستیم.#نه_به_آبگیری_سد_چمشیرhttps://www.karzar.net/63730
واقعیتها و قوانین اقتصادی و اجتماعی رو نه میشه با پول خرید، نه میشه فیلترشون کرد نه علیهشون راهپیمایی برگزار کرد. شاید باورتون نشه ولی امکان بازداشتشون هم وجود نداره. در نهایت کمونه میکنه میره اونجا که نباید. با واقعیت نجنگید.#مهسا_امینی
دانشمند ایرانی پروفسور کاوه مدنی به ریاست انستیتوی آب، محیط زیست و بهداشت دانشگاه سازمان ملل منصوب شد. او از اول فوریه ۲۰۲۳ مسئولیت این مؤسسه را برعهده میگیرد. این دانشگاه اطلاعیهای درباره خدمات کاوه مدنی منتشر کرد.
دولت اعلام کرد مخالف دستهبندی مردم برای ارائه خدمات است، خوشحالم که داخل این دور باطل نیفتادید و متوجه شدید که نتیجه این واکنشها فقط شکاف میان مردم است، کما اینکه #گشت_ارشاد سالها نتیجهای جز این نداشته
چرا طرف ایرانی مذاکره کننده نمیتواند تصمیم قاطعی بگیرد؟چون منافع ملی را تحت تاثیر اختلافات داخلی نموده. به لحاظ منطق منافع ملی مسأله حل شده است، ولی ترس از مسائل داخلی آنان را دچار بیتصمیمی میکند.
سهم زغالسنگ از سال ۱۹۷۰ تا امروز در تولید انرژی الکتریسیته هنوز با اختلاف در جهان اوله و سهم نفت دائم رو به کاهش و انرژیهای تجدیدپذیر و گاز طبیعی رو به افزایش! بنظر میاد فرصتهای بزرگی رو سوزوندیم و بازارهای بزرگی رو چه در نفت و چه در گاز طبیعی از دست دادهایم!
تا سه ماه دیگر جام جهانی فوتبال در جنوب خلیجفارس برگزار میشود و در شمال خلیجفارس، به دلیل اینکه زنها را به استادیوم راه نمیدهند، مردها را هم راه ندادند!
توسعه نه یک اتفاق است نه یک پروسه، همه چیز از یک انتخاب شروع میشود.