امتحان کردن غذاهای لذیذ محلی در سفر به پرتغال


مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه و 24 ثانیه

۴ از ۶ : الهیرا از میراندلا Alheira de Mirandela



الهیرا از میراندلا Alheira de Mirandela
در دهه 1400 ، بسیاری از یهودیان اخراج شده به کوههای Tras-os-Montes در شمال شرقی کشور پناهنده شدند. بسیاری از آنها مجبور بودند برای حفظ امنیت خود وانمود کنند که به مذهب کاتولیک گرویده اند و بنابراین مجبور شدند سوسیس و کالباس بخورند تا نشانه این باشد که دیگر کوشر را نگه نمی دارند.
بنابراین ، الاهیرا د میراندلا متولد شد و از آن زمان به یکی از محبوب ترین غذاهای کشور تبدیل شده است. الهیرا د میراندلا با گوشت خوک درست نمی شود بلکه با مرغ یا بازی مخلوط با نان درست می شود.


دسته : توریسم

۴ از ۶
بعدی قبلی

امتحان کردن غذاهای لذیذ محلی در سفر به پرتغال
5.0 (2)


خیلی خوب بود. استفاده زیادی کردم

1402/01/07 5 · Reply


مرسی

1401/01/18 5 · Reply



©2003-2024