بهترین غذاهای سنتی دیوالی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 33 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 33 ثانیه
دیوالی "جشنواره نور" هند است که میلیون ها نفر در سراسر جهان هر پاییز آن را جشن می گیرند.
بهترین غذاهای سنتی دیوالی
این تعطیلات معمولاً یک جشن پنج روزه است که شامل بسیاری از سنت ها مانند اجتماعات خانوادگی، روشن کردن شمع و البته صرف خوشمزه ترین غذاها و خوراکی ها است. امسال دیوالی از شنبه، 14 نوامبر سال 2020 آغاز شد که به جهت وضعیت کرونایی هند، رنگ و رونق هر سال را نداشت ولی به هرحال جشن بزرگی است که علاقه مندان زیادی دارد. نگاهی به برخی از بهترین غذاهای سنتی که در طول دیوالی ارائه می شوند خالی از لطف نیست.
برنج خیر
Rice Kheer یکی از کلاسیک ترین غذاهایی است که همیشه در هر جشنواره هندی گنجانده می شود. خیر یک پودینگ است که با جوشاندن شیر و شکر با برنج، تاپیوکا، گندم شکسته، ورمیشل یا ذرت تهیه می شود. معمولاً حاوی کشمش، بادام هندی، زعفران یا سایر میوه های خشک و خشکبار هم هست. برنج خیر به طور معمول سرد مصرف می شود و قطعاً یکی از خوشمزه ترین وعده هایی است که در هر جشن هندی نوش جان می شود.
آلو تیکی
غذای نمادین بعدی که همیشه در Diwali خورده می شود یک غذای کوچک سرخ شده مانند پنکیک سیب زمینی است که از خارج معمولاً ترد و از داخل نرم است. سیب زمینی ها را ابتدا له کرده و سپس نخود و ادویه ها را قبل از اینکه سرخ شود، به آن اضافه کرده و در تخم مرغ فرو می برند. این غذای خوشمزه معمولاً با برخی از بهترین سس های محلی یا ادویه جات و ترشی جات سرو می شود. "Aloo" به معنی سیب زمینی و "Tikki" به معنی کوکوی کوچک یا کروکت است.
سمبوسه
سمبوسه ها برای بسیاری از مردم جهان شناخته شده هستند. این غذای سنتی قطعات کوچکی است که به شکل مثلث در می آیند، سپس آنها را با گوشت چرخ کرده و با نخود فرنگی، عدس یا هر نوع سبزیجات دیگر پر می کنند. نه گفتن به یک سمبوسه ترد و تند و دهان سوز واقعاً دشوار است. اگرچه سمبوسه در طول سال خورده می شود، اما محبوبیت آنها در اطراف دیوالی بسیار بیشتر می شود.
گوجیا
هیچ خانوار هندی نمی تواند دیوالی را بدون گوجیا جشن بگیرد! Gujiya’s یک کوفته شیرین و سرخ شده است که با سوجی یا میدا پر می شود و با مخلوطی از میوه های خشک پر می شود. قبل از دیوالی، بسیار معمول است که متوجه می شویم همه اعضای خانواده در یک مکان دور هم جمع می شوند تا این غذای شگفت انگیز و سنتی را تهیه کنند. این ترکیب کاملی از طعم های خامه ای و شیرین است که بلافاصله روحیه هرکسی را به وجد می آورد.
چای
چای از نظر فنی یک غذا نیست، اما این نوشیدنی کلاسیکی است که همه در طول دیوالی دوست دارند به خصوص که می تواند به راحتی با غذاهای دلپذیر و دسرها همراه شود. چای گرم یا سرد با دم کردن چای سیاه در شیر و آب با مخلوط ادویه جات معطر و گیاهانی مانند دارچین، رازیانه یا هل تهیه می شود. از آنجا که چای واقعاً از هند منشا گرفته است، طبیعی است که به عنوان یکی از بهترین اقلام سنتی در دیوالی باشد.
کیروته
این غذای Diwali یک شیرینی سبک و پوسته پوسته است. این غذا با استفاده از ورقه ورقه شدن خمیر ورز داده شده از میدا به شکل دایره ای لایه لایه و سپس با سرخ شدن در روغن غلیظ یا روغن تصفیه شده تهیه می شود. در نهایت به صورت پوری کرکی نیمه قهوه ای طلایی به نظر می رسد، سپس با مقدار زیادی پودر قند و یا بادام رنده شده و بادام هندی همراه می شود. معمولاً در موارد خاص مانند جشنواره یا عروسی به عنوان دسر هم سرو می شود.

: توریسم

بهترین غذاهای سنتی دیوالی
5.0 (2)


خسته نباشید و خدا قوت خدمت عوامل محترم سایت

1402/01/08 5 · Reply


ممنون از شما، ادمین عزیز

1401/02/01 5 · Reply




©2003-2024

1.083 15.25 58