دلایلی برای این که زرده تخم مرغ را دور نریزید


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 30 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 30 ثانیه
بحث در مورد زرده تخم مرغ همواره در حال انجام است: آیا آنها برای شما مفید هستند؟ حال شما بدون آنها بهتر است؟ آیا واقعاً خوردن آنها به صورت منظم خطری دارد؟ در طول سال ها، بحث های زیادی در این مورد وجود داشته است، بنابراین ما می خواهیم به این موضوع بپردازیم و یک بار برای همیشه دریابیم که آیا واقعا زرده تخم مرغ برای شما ناسالم است همانطور که همیشه فکر می کردید.
دلایلی برای این که زرده تخم مرغ را دور نریزید
خوب، بیایید در مورد آن صحبت کنیم.
افسانه معروف
مدتهاست که این واقعیت شناخته شده است که زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است و این درست است. با این حال، رایج ترین تصور غلط این است که خوردن زرده تخم مرغ باعث افزایش سطح کلسترول در خون می شود. ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم که در واقع به این ترتیب کار نمی کند. به نظر می رسد که کبد شما مقدار زیادی کلسترول تولید می کند زیرا کلسترول از مواد مغذی لازم برای سلول های شما است. وقتی غذاهایی می خورید که مقدار کلسترول بالاتری دارند ، کبد شما به منظور حفظ تعادل در بدن، به سادگی مقادیر کمتری در پاسخ تولید می کند. همین مسئله برعکس است، اگر غذاهایی با کلسترول زیاد نخورید، کبد مقدار بیشتری از آن تولید می کند. در نتیجه، وقتی غذاهای سنگین-کلسترول می خورید، سطح کلسترول خون شما تغییر زیادی نمی کند. در حقیقت، کلسترول یک ماده مغذی است که برای بدن مضر نیست - در واقع در انواع فرآیندهای بدن مانند تولید ویتامین D ، تولید اسیدهای صفراوی که به هضم چربی کمک می کند و حتی تولید هورمون های استروئیدی مانند استروژن، پروژسترون و تستوسترون نقش دارد. سرانجام ، کلسترول یک جز است که می تواند در هر سلول از بدن انسان یافت شود، به این معنی که انسان بدون آن وجود نخواهد داشت.
بیماری قلبی
مطالعاتی برای بررسی تأثیر تخم مرغ بر عوامل خطر بیماری قلبی انجام شده است. نتایج بیشتر مثبت یا خنثی بودند. مشخص شده است که خوردن 1-2 تخم مرغ کامل در روز به نظر نمی رسد که میزان کلسترول یا عوامل بیماری قلبی را تغییر دهد. علاوه بر این، نشان داده شده است که مصرف تخم مرغ به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات، مارکرهای بیماری قلبی را در افراد با مقاومت به انسولین یا دیابت نوع 2 بهبود می بخشد. علاوه بر این، یک مطالعه به دنبال بیماران دیابتی پیش از دیابت که رژیم غذایی محدود با کربوهیدرات داشتند، انجام شد. حساسیت به انسولین و بهبود سلامت قلب در این افراد نسبت به افرادی که فقط سفیده تخم مرغ می خورند، بهتر بوده است. در حالی که LDL (کلسترول "بد") هنگام خوردن تخم مرغ تمایل به ثابت ماندن دارد و یا کمی افزایش می یابد، HDL (کلسترول "خوب") به طور معمول افزایش می یابد. به نظر می رسد که خوردن تخم مرغ غنی شده با امگا 3 می تواند به کاهش سطح تری گلیسیرید نیز کمک کند.
مواد مغذی
ما نیاز به ذکر این واقعیت داریم که تخم مرغ ها از مواد مغذی زیادی پر شده اند و بنابراین فواید زیادی برای سلامتی دارند که شایسته است درباره آنها صحبت شود. تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا و همچنین برخی ویتامین ها و مواد معدنی مهم دیگر است. یک تخم مرغ بزرگ دارای ویتامین A ، ریبوفلاوین ، فولات ، آهن ، ویتامین B12 و سلنیوم است. به طور طبیعی ، از آنجا که تخم مرغ ها مواد مغذی زیادی دارند ، برای سلامتی شما بسیار مناسب هستند. در حقیقت ، تخم مرغ می تواند به شما در سیر نگه داشتن، کاهش وزن ، محافظت از سلامت مغز ، کاهش خطر بیماری چشم و حتی کاهش التهاب کمک کند.

دسته : سلامت اندام و زیبایی

دلایلی برای این که زرده تخم مرغ را دور نریزید
5.0 (2)


ممنون از شما، ادمین عزیز

1402/01/08 5 · Reply


به نظرم خوب بود

1401/01/17 5 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.