اکنون می توانید این همبرگر خیس که محبوب ترین غذای خیابانی ترکیه است را در خانه درست کنید! اینطوری هم خوشمزه تر و هم سالم تر است.
برای همبرگر:
* 6 مورد از اندازه گیری های ما وجود دارد.
- 400 گرم گوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط
- 1 پیاز متوسط (خرد شده در ربات)
- تخم مرغ 1 عدد
- 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 6 نان همبرگر
برای سس:
- 3 قاشق غذاخوری روغن
- 3 حبه سیر
- 1.5 فنجان رب گوجه فرنگی
- 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه (پاک کنید)
- 1 لیوان آب
- 1 قاشق چایخوری شکر گرانول (به میزان دلخواه)
طرز تهیه:
1) در یک کاسه همبرگر، 400 گرم گوشت چرخ کرده با چربی متوسط، 1 عدد پیاز رند شده، 1 عدد تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری، 1 قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را خوب ورز دهید. روی کوفته ها را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
۲) مقدار مساوی از کوفته های استراحت داده شده را بردارید و کوفته هایی به اندازه نان همبرگر خود تهیه کنید.
3) 3 حبه سیر را به مدت 2 دقیقه با 3 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.
4) 1.5 فنجان پوره گوجه فرنگی، 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ، 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و 1 لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید و سس را به جوش بیاورید. اگر سس شما به اندازه کافی شیرین نیست، می توانید 1 قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.
5) در حالی که سس در حال پختن است، کوفته ها را از دو طرف در تابه گرم شده بپزید.
6) پس از پختن سس، قسمت های داخلی نان را به سس آغشته کرده و در قابلمه به شکل بخارپز قرار دهید و با کوفته ها ترکیب کنید.
7) باقیمانده سس را با کمک یک برس روی نان های همبرگر بمالید. روی آنها را با کاغذ پخت بپوشانید تا نرم شوند. لازم است حدود 6 دقیقه بپزید.
8) نوش جان
برای دیدن ویدئو و تصاویر کامل مراحل پخت این همبرگر خوشمزه به کانال اینستاگرام سایت مراجعه کنید