بخصوص برای کودکانی که عدس را دوست ندارند.
مواد
1.5 فنجان عدس سبز
1 قاشق چایخوری نودل
1 سر پیاز
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده،
نعنا خشک، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون
2-3 لیوان آب گوشت (در صورت موجود بودن)
طرز تهیه
عدس ها را در قابلمه مناسبی می ریزیم و روی آن ها آب می ریزیم و به مدت 10 دقیقه می جوشانیم. یک لیوان آب سرد به عدس در حال جوش اضافه می کنیم (برای عدس هایی که روی سطح می آیند تا ته قابلمه فرو برود و به طور یکنواخت بپزند) 10 دقیقه دیگر می جوشانیم و از روی اجاق بر می داریم و صاف می کنیم. پیازهای خرد شده را در روغن زیتون تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم. ادویه و عدس و رشته را اضافه میکنیم و یکی دو نوبت برمیگردانیم. به اندازه کافی آب اضافه می کنیم و رشته ها را می پزیم تا نرم شوند و در نهایت داغ سرو می کنیم.