کمبود ویتامین D را با این مواد غذایی جبران کنید
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه و 56 ثانیهخبر آنلاین: دریافت ویتامین D برای سلامت استخوانها، سلولهای خونی، سیستم ایمنی و دفاع از بدن در برابر میکروبها مهم است.
بیشترین میزان ویتامین D از نور خورشید دریافت میشود، اما میتوان از طریق مواد غذایی نیز آن را تأمین کرد.
شما میتوانید ویتامین D را به طور طبیعی از غذاهای حیوانی و مقدار محدودی از غذاهای گیاهی دریافت کنید که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود: ۱) ماهی ماهیهای چرب منابع خوبی از ویتامین D هستند. یک وعده ماهی قزل آلای بخارپز شده، ۶۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D یا ۱۲.۰۶ میکروگرم از آن را تأمین میکند. ۲) قارچ یک فنجان قارچ پختهشده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین میکند. ۳) تخم مرغ تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است. ۴) شیر بادام یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین میکند. همچنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است. ۵) جگر گاو جگر گاو منبع اصلی ویتامین B۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین میکند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است. پ