بهترین روش پخت میرزا قاسمی غذای محبوب گیلانی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه و 50 ثانیه همشهری آنلاین: معروفترین غذای بدون ماهی گیلان زمین. همراه با کته و همینطور در کنار دیگر غذاها سرو میشود. بسیار مفید برای جهاز هاضمه و شادابی پوست. میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.مواد لازم
یک کیلو گرم بادمجان قلمی۵۰۰ گرم گوجه فرنگی
یکبوته سیر
۲ عدد تخممرغ
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
کره و شیر به مقدار لازم ۱. بادمجانها را کباب کرده، پوست بکنید و خرد کنید. گوجهفرنگیها را سه دقیقه در آب جوش گذاشته، سپس بیندازید در آب سرد تا پوستشان به راحتی جدا شود. بعد آنها را هم ریز کنید. همه را جداگانه در تابه تفت دهید. ۲. سیرها را هم ریز خرد کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید و مقداری زردچوبه به آن بیفزایید. گوجه و بادمجان را به آن اضافه کرده، کاملا با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را هم بیفزایید و بگذارید با شعله کم، ریزجوش نیم ساعت جا بیفتد. آماده که شد در ظرف کشیده و با دو عدد تخممرغ، شیر و کره تزئینش کنید.
بیشتر بخوانید:
این رستوران ویژه تبدیل به موزه می شود |
تخصص این پلوی لذیذ، چاق کردن شماست! |
علت های اصلی خراب شدن کیک بعد از پخت |
با این روش برنج را خوب تشخیص دهید |