آیا قهوه برای بیماران کلیوی مضر است؟

مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه و 55 ثانیه قهوه برای بیش از 5 نفر از هر 10 آمریکایی که روزانه آن را می نوشند، یک ماده اصلی است.
آیا قهوه برای بیماران کلیوی مضر است؟ وقتی مردم متوجه می شوند که به بیماری کلیوی مبتلا هستند و باید تغییراتی در رژیم غذایی خود ایجاد کنند، یکی از اولین سوالاتی که می پرسند این است: "آیا باید قهوه ام را ترک کنم؟" پاسخ اصلی "نه" است. قهوه برای عاشقان قهوه مبتلا به بیماری کلیوی بد نیست، اما در اینجا چند نکته وجود دارد که باید به آنها فکر کنید:

مقدار قهوه ای که می نوشید

اولین چیزی که باید در نظر بگیرید محتوای مغذی قهوه است. 8 اونس فنجان قهوه سیاه دارای 116 میلی گرم پتاسیم است. این یک غذای کم پتاسیم در نظر گرفته می شود. با این حال، بسیاری از مردم بیش از یک فنجان قهوه در روز می نوشند. سه تا چهار فنجان قهوه در روز سرشار از پتاسیم است و می تواند سطح پتاسیم شما را افزایش دهد. افزودن خامه یا شیر می تواند محتوای پتاسیم قهوه شما را بیشتر افزایش دهد. نوشیدن کمتر از سه فنجان قهوه در روز به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود. فسفر، سدیم، کالری، کربوهیدرات و پروتئین در قهوه سیاه حداقل هستند و از نظر تغذیه ای مورد توجه نیستند.

فشار خون شما

کافئین باعث افزایش کوتاه اما ناگهانی فشار خون می شود. تحقیقات نشان نداده است که نوشیدن 3-4 فنجان قهوه در روز خطر بیماری کلیوی را افزایش می دهد یا سرعت کاهش عملکرد کلیه را افزایش می دهد. با این حال، تعدیل میزان قهوه ای که می نوشید ایده خوبی است. کسانی که با کنترل فشار خون دست و پنجه نرم می کنند باید کمتر از سه فنجان در روز بنوشند.

مواد افزودنی

آنچه به قهوه اضافه می شود اغلب می تواند بیشتر از خود قهوه مشکل ساز باشد. به عنوان مثال، 8 اونس. یک فنجان کافه لاته، بدون شربت طعم‌دار، با 183 میلی‌گرم فسفر و 328 میلی‌گرم پتاسیم تهیه شده است (4). کرم ها نیز می توانند مشکل ساز باشند. تولید کنندگان فسفات های شیمیایی را به کرم های قهوه اضافه می کنند. این فسفات های شیمیایی به راحتی توسط بدن جذب می شوند و برای افرادی که بیماری کلیوی دارند باید محدود شود.

مایعات مصرفی شما

قهوه مایع به حساب می آید. اگر در رژیم غذایی محدود با مایعات هستید، باید نوشیدن قهوه را در مقدار مصرف روزانه خود بگنجانید. به طور خلاصه، قهوه یک نوشیدنی قابل قبول برای بیماری های کلیوی است. اگر در حد اعتدال مصرف شود خطر کمی برای مبتلایان به بیماری کلیوی دارد. افزودنی های قهوه مانند شیر و بسیاری از خامه ها باعث افزایش پتاسیم و فسفر قهوه می شود. افرادی که در مورد مصرف قهوه خود سؤالاتی دارند باید با یک متخصص تغذیه یا پزشک در مورد میزان مناسب بودن قهوه صحبت کنند.

مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه و 55 ثانیه
قهوه کلیه کبد بیماران کلیوی کلیه و مجاری ادراری ارولوژی پتاسیم کافئین دسته : پزشکی

قیمت (دلار)تفییرعنوان
0.41709525.49%Onomy Protocol
0.751167-0.001%XSGD
4.61-4.18%BarnBridge
0.180576-6.26%Carrieverse
3.26-1.18%FC Barcelona Fan Token


©2003-2024

0.11932 17.45 43