به گزارش نشریه میرر، پژوهشگران دانشگاه بیرمنگام در پی یافتن پاسخی روشن برای این پرسشاند.
گروه خیریه سقط جنین تامی در مطالعه خود ۲۰ پروژه را که موضوع آنها ارتباط میان تغذیه و عادات غذایی در ماههای قبل و بعد بارداری و تولد نوزاد بود، تجزیه و تحلیل کرد. آنها به شواهدی دست یافتند که نشان میداد رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات، غذاهای دریایی، محصولات لبنی، تخممرغ و غلات کامل خطر سقط جنین را کاهش میدهد.
بر اساس این بررسی، مصرف زیاد میوه بهتنهایی احتمال سقط جنین را ۶۱ درصد کم میکند و مصرف زیاد سبزیجات نیز ۴۱ درصد از احتمال بروز این خطر میکاهد. برای محصولات لبنی این میزان ۳۷ درصد، غلات ۳۳ درصد و غذاهای دریایی و تخممرغ ۱۹ درصد است.
رژیم غذایی سرشار از غذاهای فراوریشده مانند انواع نان، کیک، سوسیس و غذاهای آماده خطر سقط جنین را دو برابر میکند.
این دادهها در یک بازه پیش از بارداری تا سهماهه نخست بارداری از نزدیک به ۶۴ هزار زن سالم جمعآوری شدند.
دکتر یلین چونگ، کارآموز تخصص زنان و زایمان در دانشگاه بیرمنگام، گفت: «سقط جنین مشکلی شایع است و براوردها نشان میدهد که از هر شش بارداری یک مورد به سقط ختم میشود. دلایل شناختهشده زیادی برای آن وجود دارد؛ از مشکلات کروموزومی گرفته تا عفونت رحم. با این حال، تقریبا ۵۰ درصد این سقطها هنوز توجیهی ندارند و والدین در نبود دلیل مشخص، اغلب به ارائهدهندگان خدمات بهداشتی مراجعه میکنند تا در مورد بهترین روشهای حفظ سلامت خود و کاهش خطر سقط جنینهای آینده راهنمایی بگیرند.»
بیشتر بخوانید:
عوارض خطرناک « پفک » برای سلامت بدن |
این غذاها را نباید دوبار گرم کنید! |
به این دلایل هرگز چای مانده نخورید! |
این مواد غذایی عامل اسهال هستند |