قیمت (دلار)تفییرعنوان
0.41709525.49%Onomy Protocol
0.751167-0.001%XSGD
4.61-4.18%BarnBridge
0.180576-6.26%Carrieverse
3.26-1.18%FC Barcelona Fan Token

با این دستور، ماهی را خوشمزه‌ و طعم‌دار کنید


مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه و 1 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 2 دقیقه و 1 ثانیه
ماهی سالمون یا با تلفظ صحیح آن (سَمون) از جمله ماهی‌هایی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفدار زیادی دارد.
با این دستور، ماهی را خوشمزه‌ و طعم‌دار کنید
این ماهی در کشور ما کمتر شناخته شده است ولی ماهی‌خورها آن را خوب می‌شناسند. گوشت این ماهی قرمز متمایل به نارنجی است که بعد از پخت هم به همین رنگ می‌ماند. اگربا این ماهی دریخچال فروشگاه‌های بزرگی مثل شهروند مواجه  شدید آن را بخرید و  به روش اهالی جمهوری چک بپزید.
۱. فر اجاق‌گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله با یک چاقوی تیز ماهی را به صورت طولی به دو نیم تقسیم کنید. در حین دو نیم کردن ماهی، تیغ آن را هم جدا کنید.  
۲. ماهی دو نیم شده را باز کرده و روی سینی فر که پیش از این با کره چرب شده است، قرار دهید.  
۳. روی گوشت ماهی نمک، فلفل و زیره بریزید و با آب لیموترش آن را ترش‌مزه کنید. سطح سینی را با فویل آلومینیوم بپوشانید و مدت نیم ساعت درفر حرارت دهید. فقط توجه داشته باشید که لایه فویل لازم نیست خیلی محکم بسته شود. مقداری هم برای ورود هوا جا بگذارید.  
۴.  حالا ماهی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با جعفری تازه و برش‌های لیموترش یا نارنج سرو کنید.

مواد لازم برای شش نفر

یک عدد ماهی سالمون 
(حدود دو کیلوگرم)
۱۲۰ گرم کره
یک ق‌س زیره
۳ ق‌س آبلیمو
به مقدار لازم نمک و فلفل
به مقدار لازم جعفری تازه، لیموترش یا نارنج


دستور پخت ماهی طرز تهیه ماهی طعم دار آشپزی ماهی دسته : آشپزی

با این دستور، ماهی را خوشمزه‌ و طعم‌دار کنید
3.5 (2)


درود به روحتون =)

1402/02/27 5 · Reply


خسته نباشید. عالی

1402/02/27 2 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.