قیمت (دلار)تفییرعنوان
0.41709525.49%Onomy Protocol
0.751167-0.001%XSGD
4.61-4.18%BarnBridge
0.180576-6.26%Carrieverse
3.26-1.18%FC Barcelona Fan Token

طرز تهیه ساندویچ مغز گوسفند به روش خانگی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 20 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 20 ثانیه
طبق نظر پزشکان این قسمت از کله پاچه بقدری چرب است که توصیه می شود سالی یک بار خورده شود.
طرز تهیه ساندویچ مغز گوسفند به روش خانگی
مزاج مغز آن طور که گفته شده است سرد و تر است. بنابراین مصرف آن به کسانی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمی شود. برای تقویت قوه جنسی و طراوت چهره خوب است. هضم آن مشکل بوده و زیاده‌روی در آن برای معده مضر است و اشتها را از بین می‌‌برد.
خون نسبتا لزج و چربی بر اثر هضم آن در بدن ایجاد می‌‌شود. برای بهبود هضم آن مخصوصا در سرد مزاجان باید از ادویه‌جات گرم مثل خردل یا دارچین همراه با کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کرد چیزی که امروزه هم تا حدودی انجام می‌‌شود و پس از آن می‌‌توان کمی عسل یا حلوای عسلی میل کرد.
اگر کباب شود هضم آن نسبت به نوع پخته سخت‌تر خواهد شد ولی در عوض عوارض آن برای معده کمتر می‌‌شود. مغز گوسفند به اندازه ۸ تخم مرغ دارای کلسترول است و همان طور که در بالا گفته شد بهتر است پس از خوردن آن از ادویه جات گرم و یا آبلیمو و نارنج برای هضم آن استفاده کرد. ساندویچ فروشی تقریبا از زمان حاکمیت ناصرالدین شاه و پس از سفرهای او به فرنگ باز شد.

طرز تهیه ساندویچ مغز گوسفند پر از خاصیت

او در یکی از سفرهای خود به فرنگ که با ترن او را به آلمان می برده اند در حین سفر انتظار یک غذا با پلو را داشته است که مهمانداران یک بسته که عبارت از نان دراز لوله‌اى که وسط آن گوشت سرد قرار داشته به او تقدیم کرده اند و یک بطرى شربت هم براى رفع تشنگى کنار آن بسته کوچک نان و گوشت به او داده‌اند و شاه از این غذای مختصر و محقر بسیار تعجب کرده است و به این صورت کم کم بازار آمدن انواع ساندویچ به ایران باز شد.
داستان ورود ساندویچ به ایران بسیار طولانی ست که در آینده توضیح داده خواهد شد. از انواع دیگر ساندویچ می توان به : سوسیس بندری ، ساندویچ هات داگ با پنیر ، ساندویچ مرغ و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.

مواد لازم :

میزان مورد نیاز :

کره

100 گرم

خیار شور

5 عدد

مغز گوسفند

3 عدد

پیاز بزرگ

1 عدد

جعفری خرد شده

5 قاشق غذاخوری

آبلیمو

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

به مقدار لازم

به مقدار لازم

مراحل تهیه ساندویچ مغز :

گام ۱ ابتدا مغز را چند دقیقه درون آب سرد قرار دهید تا براحتی بتوانید رگ های آن را جدا نمایید (به قطعات بزرگ برش دهید).
گام 2 سپس آن را بشویید و همراه با پیاز خرد شده، جعفری ساطوری شده و نمک و فلفل به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت بگذارید تا کاملا پخته شود.
گام 3 سپس آن را از آب جدا نموده درون آبکش قرار دهید تا آب آن به خوبی کشیده شود.
گام 4 در مرحله بعد طرز تهیه ساندویچ مغز, باید مغز را به قطعات دلخواه برش دهید ( یا می توانید له نمایید) و با کره بر روی حرارت کمی تفت دهید.
گام 5 در آخر آب لیمو ترش را به آن اضافه نمایید و سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.
گام 6 نمک و فلفل آن را اندازه نمایید و درون نان باگت یا هر نوع نان ساده به صورت ساندویچی همراه با خیار شور، گوجه فرنگی، سبزیجات دلخواه و سس خردل یا سس دلخواه خود میل نمایید.


روش تهیه دستور پخت طرز تهیه دسته : آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مغز گوسفند به روش خانگی
3.5 (2)


مطلب خوب و کامل

1402/02/23 5 · Reply


به نظرم خوب بود

1402/02/23 2 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.