مواد لازم برای تهیه راتاتویی فرانسوی:
یک عدد بادمجانیک عدد کدودو عدد پیازدو عدد گوجه فرنگییک قاشق چای خوری سیر رنده شده روغن زیتون به مقدار لازمنمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازمطرز تهیه و دستور پخت راتاتویی فرانسوی:
تهیه سسی که راتاتویی با آن عطر و طعم پیدا می کند به شدت مهم است، زیرا طعم اصلی را به غذا میدهد. پس در این مرحله حوصله به خرج بدهید. رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو نعنا و ریحان را تفت دهید.در این مرحله سس شما آماده است. در گام بعدی روی سبزیجات حلقه شده نمک بپاشید و سسی را که آماده کرده بودید در کف ظرف ریخته و سبزیجات را درون آن بچیند.مراقب باشید که سبزیجات باید کاملا فشرده باشند. روی سبزیجات رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید.
برای پخت راتاتویی باید از فر استفاده کرد. برای مدت ۳۰ دقیقه ظرف را در فر قرار دهید. پیش از آن روی ظرف را بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج شود.
بعد از پخت پوشش ظرف را بردارید و اگر سبزیجات پخته و نرم شده بودند گریل فر را روشن کنید تاروی سبزیجات برشته شود.