طرز تهیه هواری تن ماهی خوشمزه و فوری به روش بوشهری


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 19 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 19 ثانیه
هواری تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی جنوب کشورمان است که برای سرعت بیشتر در آن به جای ماهی تازه از تن ماهی استفاده می شود.
طرز تهیه هواری تن ماهی خوشمزه و فوری به روش بوشهری
در تهیه این غذای خوشمزه مانند شوید پلو با ماهی می توانیم به انتخاب خود از شوید تازه یا خشک استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هواری تن ماهی در ادامه با سایت ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
گوجه فرنگی ۳ عدد
تن ماهی ۱ عدد بزرگ
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
برنج ۲ تا ۲٫۵ پیمانه
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری 

طرز تهیه هواری تن ماهی

مرحله اول

برای تهیه هواری خوشمزه با تن ماهی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن کمی داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود. پس از اینکه پیاز کمی تغییر رنگ داد، سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیر را هم کمی تفت می دهیم تا طلایی شود.

مرحله سوم

حالا تخم گشنیز را به همراه زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به قابلمه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود. در ادامه گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و با مخلوط کن پوره می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا آب پوره گوجه فرنگی کشیده شود. حالا تن ماهی را باز می کنیم و روغن اضافی آنرا دور می ریزیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حتما تن ماهی را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا از سالم بودن قوطی مطمئن شوید ( روش تشخیص تن ماهی سالم ). حالا تن ماهی را به خوبی با دیگر مواد درون قابلمه ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله شوید خشک را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. حالا نوبت اضافه کردن برنج است، توجه داشته باشید که برنج را نسبت به نوع آن باید از قبل درون آب و نمک بخیسانیم.

مرحله هفتم

اگر از برنج هندی یا برنج ایرانی کهنه استفاده می کنید، نیازی به خیساندن برنج نیست. پس از اینکه برنج را به قابلمه اضافه کردیم، حدود ۱ و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد.

مرحله هشتم

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا آب درون قابلمه کشیده شود، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله نهم

پس از اینکه هواری آماده شد، آنرا درون قابلمه به خوبی ترکیب می کنیم، سپس درون دیس می کشیم و سرو می کنیم. نکته مهمی که باید در نظر داشته باشیم این است که تن ماهی خودش حاوی نمک است و مراقب باشیم نمک اضافی به غذا اضافه نکنیم.

طرز تهیه غذا دستور پخت غذا آشپزی دستور پخت بوشهری دسته : آشپزی
طرز تهیه هواری تن ماهی خوشمزه و فوری به روش بوشهری
5.0 (2)


ممنون از شما، ادمین عزیز

1402/01/28 5 · Reply


ممنون بخاطر آگاهی رسانی در این خصوص

1402/01/28 5 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.