از شمال تا جنوب غذاهای متنوع و حتی شیوه های پخت متنوع یک غذا همواره محل بحث در فضای مجازی بویژه شبکه های اجتماعی است. روش های متنوعی برای پخت میگو وجود دارد اما قطعاً بهترین روش های سنتی مختص مردمان عزیز جنوب ایران است. یکی از این غذاهای مبتنی بر میگو، میگو بندری یا دوپیازه میگو است که اصالتاً به مردمان خونگرم بوشهر نسبت داده می شود. در ادامه با این طرز پخت جادویی آشنا خواهیم شد.
دو پیازه میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به بوشهر می باشد
مواد لازم برای ۴ نفر |
میگو | ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه میگو بندری
مرحله اول
برای تهیه میگو بندری خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم. در ادامه سیب زمینی ها را با دستمال خشک می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم داغ شود، سپس سیب زمینی های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه مقداری روغن و
زردچوبه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز سبک شود.
ساندویچ میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود
در این مرحله سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس میگوها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه رب
را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه می افزاییم.
را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. این غذای خوشمزه را می توانیم با برنج یا به صورت ساندویچی سرو کنیم.
نکته ای که باید در مورد این غذا بدانیم این است که طعم دار کردن میگو قبل از سرخ کردن اختیاری می باشد. در صورتی که زمان کافی برای این کار داشته باشیم، بهتر است میگو را با مواد دلخواه طعم دار کنیم تا در پایان غذای خوشمزه تری داشته باشیم.