بهترین محیط برای نگهداری از میوه و سبزیجات


مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه و 32 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه و 32 ثانیه
در شرایط امروزی جامعه شاید نتوان هر روز میوه تازه خریداری کرد و از آن بهره برد اما به نظر می رسد تکنیک هایی وجود دارد که می توان از آن ها بهره گرفت و ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری، از میوه ها و سبزیجات به شکل بهتری نگهداری و استفاده نمود.
بهترین محیط برای نگهداری از میوه و سبزیجات
در ادامه شما را با این شرایط آشنا خواهیم کرد.

چرا باید میوه و سبزیجات را نگهداری کنیم

گاهی به دلیل ارزان بودن یک ماده غذایی یا در حراجبودن آن یا حتی صرفا به دلیل برگزاری میهمانی یا جشنی بزرگ، مواد غذایی بیشتری در مقایسه با میزان نیازمان تهیه می کنیم.تاسف آور است که با وجود کمبود جهانی غذا و گسترش گرسنگی و خشکسالی، یا نگهداریاشتباه مواد غذایی زمینه فسادشان را فراهم کنیم.در این مطلب، ۱۸ نکته را به شما یادآورخواهیم شد که با به کار بستن آنها می توانید میزانضایعات مواد غذایی را به حداقل ممکنبرسانید.
نگهداری از گوجه فرنگی بهترین محیط برای نگهداری گوجه فضایی خنک اما بیرون از یخچال است.یادتان باشد گوجه فرنگی در یخچال پژمرده می شود.گوجه را در کاسه ای بریزید و سرسبز آنبه سمت بالا قرار دهید و در ظرف را با روزنامه بپوشانید.

نگهداری از سیب زمینی

برای اینکه سیب زمینی مدت بیشتری تازه بماند و از سبز یا سیاه شدن آن پیشگیری کنید باید آنرا در مکانی تاریک ،دور از نور و رطوبت قرار دهید.یخچال به هیچ عنوان محیط مناسبی برای نگهداریسیب زمینی نیست.بهتر است آن را در یک جعبه چوبی یا سبد حصیری بریزید و در محلی که خیلیگرم یا سردنیست و رطوبت و نور هم به آن نمی رسد، نگه دارید.کابینت آشپزخانه یا زیرزمین خانهمحیط مناسبی است.
جالب است بدانید اگر یک سیب وسط سیب زمینی ها قرار دهید آنها هرگز سبز نخواهند شدزیرا سیب گاز اتیلین از خود منتشر می کند که باعث تازه ماندن سیب زمینی ها می شود.بهعلاوه، هرگز نباید سیب زمینی و پیاز را کنار هم بگذارید زیرا روند فاسد شدن هم را پرسرعت میکنند.حتی سیب زمینی را باید در جایی دورتر از سایر میوه و سبزی ها قرار دهید زیرا گازی کهاز آن متصاعد می شود باعث خرابی سریع تر سایر محصولات خواهد شد.
نگهداری از موزاگر دور ساقه موز پوشش نایلونی ببندید ،موز تا ۵ روز سالم و زرد باقی خواهدماند.نگهداری از پیازپیاز را باید در محیطی خشک و دور از رطوبت و نور نگه دارید.برای نگهداری پیاز ازجوراب های شیشه ای کهنه استفاده کنید.به این ترتیب که پیاز را داخل جوراب کنید و گره بزنید.بعد پیاز بعدی را قرار دهید.در نهایت نیز جوراب را آویزان کنید.
در این شرایط پیاز تا ۲ ماه سالم می ماند.اگر این راه برایتان ممکن نیست می توانید از پاکت هایکاغذی استفاده کنید.روی پاکت سوراخ هایی ایجاد کنید تا هوا جریان داشته باشد و پیاز را داخلآن بریزید و در آن را منگنه کنید.برای هر بار استفاده در یکی از پاکت ها را باز کنید.روش صحیح نگهداری میوهنگهداری از آناناس
برای نگهداری آناناس برگ های ته آن را بکنید و سر و ته خارج از یخچال نگه دارید.با این کار قند موجود در میوه در سطح آن پخش می شود و آناناس دیرتر به سرحد رسیدگی خودمی رسد.
نگهداری از پیازچه
برای تازه نگه داشتن پیازچه برای مدت طولانی آن را برعکس داخل لیوان آبی قرار دهید.هر بار به میزان نیاز بردارید و استفاده کنید.
نگهداری از سبزیجات ریشه ایهرگز سبزیجات ریشه ای مثل هویج را نشویید.اگر دم سبز آنچیده نشده، حتما آن را ببرید و بعد در روزنامه بپیچید تا نم آن گرفته شودو در کیسه نایلونیدر یخچال نگه دارید.به این ترتیب هویج بین ۱ تا ۳ هفته تازه می ماند.بهترین شیوه برای نگهداریبهتر از سبزیجات ریشه ای مثل هویج، زنجبیل و…استفاده از شن مرطوب است.برای این کار،کافی است داخل یک کارتن مقداری شن بریزید و هویج ها و سایر سبزیجات ریشه ایرا در آن بچینید. هرازگاهی شن را کمی مرطوب کنید.روش صحیح نگهداری میوه

روش صحیح شست‌وشوی میوه‌

نگهداری از کاهو واسفناج
برای نگهداری کاهو و اسفناج آن را در نایلون زیپ دار بریزید و یکدستمال کاغذی روی آن بگذارید تا رطوبت اضافه برگ ها گرفته شود.
نگهداری از کرفس
برای تازه ماندن کرفس آن را در کاغذ آلومینیومی بپیچانید و در قسمت پایین یخچال نگهدارید.
نگهداری از سیب
سیب را می توان در محیطی خنک و کمی مرطوب به راحتی برای ۶ ماه نگهداشت.جامیوهای پایین یخچال هم جای مناسبی برای نگهداری سیب است.البته باید هراز گاهی سیبها را بررسی کنید و اگر روی سیبی لک افتاده، آن را جدا کنید زیرازمینه ساز بروز پوسیدگیو فساد سایر سیب ها خواهدشد.
نگهداری از جوانه
جوانه را می توان در یخچال برای ۳ روز نگهداری کرد.برای بهتر ماندن جوانه ها آن را در نایلونهای زیپدار بریزید و هراز گاهی در آن را باز وبسته کنید تا هوا در آن جریان یابد.می توانید ازظروف دربسته هم استفاده کنید اما نهایت زمان نگهداری جوانه ۳ روز است و پس از آنخواص خود را از دست می دهد.
نگهداری از قارچ
برای نگهداری قارچ آن را هرگز نشویید و در پاکت های کاغذی برای ۷-۵ روز دریخچال نگه دارید.
یادآوری
قبل از منجمد کردن میوه و سبزیجات برای حفظ رنگشان، آنها را کمی در آب جوش بپزید وبعد فریز کنید.برای کنسرو کردن مواد غذایی نیز بهترین جنس ظروف، شیشه ای است زیرااین نوع ظروف مواد غذایی را آلوده نمی کنند و داخل آنها از بیرون مشخص است
: تغذیه سلامت
بهترین محیط برای نگهداری از میوه و سبزیجات
5.0 (2)


احسنت. عالی مثل همیشه

1402/01/08 5 · Reply


چقدر خوب بود.ممنون

1401/01/22 5 · Reply




©2003-2024

1.02267 13.73 47