ماهی ها از مفیدترین منبع غذایی در دسترس انسان ها هستند. در این پست به شما راهکارهایی را آموزش خواهیم داد تا بتوانید کوتینگ و پوشش مناسب برای سرخ کردن ماهی را خودتان در منزل تهیه کنید و با کمک این پوشش ها، طعم ماهی و بوی نامطلوب آن را کاهش داده و سهم ماهی در سفره غذاییتان را افزایش دهید.
مواد لازم:
فیله ماهی ۶ تیکه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد۱پیمانه
آرد سوخاری۱پیمانه
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
پودر سیر به مقدار لازم
پیاز۱ عدد
طرز تهیه و دستور پخت ماهی سوخاری:
مرحله ی اولبرای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی را بشویید و در یک ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و مقداری آبلیمو روی آن بریزید و کمی پودر سیر به آن بزنید و به آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و فیله ی ماهی را به مدت نیم ساعت درون این ترکیب در یخچال قرار دهید تا ترد شود و مزه دار بشود.
مرحله ی دوماکنون در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و آن را با هم زن بهم بزنید و به ان نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید.در ظرف دیگری آرد را بریزید و در ظرف جداگانه ی دیگر پودر سوخاری را بریزید.
مرحله ی سوماکنون فیله های ماهی را از مواد در بیاورید آن را درون آرد بغلتانید سپس آن را درون تخم مرغ بغلتانید و بعد درون پودر سوخاری و به همین ترتیب همه ی ماهی ها را آغشته به پودر سوخاری کنید.
مرحله ی چهارمسپس ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن به اندازه ی کافی روغن بریزید.اکنون ماهی ها را در مایتابه سرخ کنید و سپس ماهی های سوخاری را روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آن را در ظرف مناسب ریخته و میل کنید.