نکات مهم تربیتی در مورد فرزندان دختر


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 41 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 41 ثانیه
دختران معمولاً زندگی را با تمام قوا شروع می کنند.
نکات مهم تربیتی در مورد فرزندان دختر
آنها اولین سخنرانان، فعالان اجتماعی و دانش آموزان تراز A هستند. اما جایی بین پیش دبستانی و دبیرستان، ترکیبی گیج کننده از فشارهای اجتماعی جدید، انتظارات بیشتر در کلاس درس و سیگنال های متفاوت از جامعه ("تمام تلاش خود را بکنید - اما توجه زیادی به خود جلب نکنید"، "شما می توانید هر چیزی باشید."زیبا به نظر رسیدن اولویت اصلی شماست") می تواند باعث شود دختران از نظر اجتماعی و تحصیلی عقب بمانند یا جرقه های درخشان خود را از دست بدهند.در اینجا آنچه که می توانید برای ایجاد اعتماد به نفس و انعطاف پذیری دخترتان برای سال های دشوار آینده انجام دهید، آورده شده است:
تربیت فرزند از هر لحاظی کار مشکلی میباشد و والدین باید راز و رمز آن را بیابند.نکات تربیتی متعددی در فضای اینترنت وجود دارند که والدین میتوانند با استفاده از آن ها فرزند را به درستی تربیت کنند.
بیشتر ما از نسلی هستیم که در آن همیشه سکوت کردن، صبوری و دم نزدن و شکایت نکردن یک ارزش زنانه تلقی می‌شده و از کودکی یادمان داده‌اند که دختر خوب کسی است که غر نمی‌زند، مخالفت نمی‌کند و همیشه با همه چیز کنار می‌آید؛ اما واقعیت ایناست که این ابراز نکردن احساسات و عقاید یکی از مهم‌ترین دلایل افسردگی، پایین بودن عزت نفس و اعتماد به نفس است.
چنین تربیتی که این روزها هم کم و بیش آن را می‌بینیم منجر به بروز ناگهانی خشم و انفجار احساسات منفی می‌شود. در بحث نکات تربیتی دختر بچه ها احساسات بیان نشده بالاخره یک روز فوران می‌کنند و به خود فرد و اطرافیان او آسیب می‌زنند.اگر می‌خواهید دخترتان قربانی این تربیت ناصحیح نباشد، سعی کنید با به کار بستن روش‌های زیر به او در ابرازاحساساتش کمک کنید تا شخصیتی سالم‌تر داشته باشد.
۱- به دخترتان طریقه درست ابراز احساساتش را یاد بدهید. اگر با کلمات بدی احساساتش را بیان می‌کند، به او کلمات و جملات جایگزین را آموزش دهید و خودتان همدر بیان احساساتتان از جملات مشابهی استفاده کنید.پیشنهاد روانشناسان و نکات تربیتی دختر بچه ها این جملات باید صریح، محترمانه و منطقی باشند.
۲- وقتی درموقعیت ترس، اضطراب یا فشار عصبی قرار می‌گیرد، از او بخواهیددرباره موضوع صحبت کرده و بگوید که چه احساسی دارد و به چه فکر می‌کند.
۳- از دخترتان نظرخواهی کنید.بگذارید بداند نظرش برای دیگران اهمیت دارد و ممکن است در تصمیم‌گیری شما مؤثر باشد.
۴- انواع احساسات را به تفکیک ویژگی‌هایش به فرزندتان بیاموزید. دختر بچه ها (و حتی بزرگسالان) فرق بین خشم، تنفر، عصبانیت، ترس، اضطراب، غم، آزردگی و… را نمی‌دانند. به تعریف مشخصی از این احساسات برسید و راه ابراز و برطرف کردن این احساسات را به فرزندتان آموزش دهید. مثلاً بگویید وقتی آزرده است، ممکن است دست به چه کارهای اشتباهی بزند و چطور باید از این کار پیشگیری کند.اگر فرزند دختر دارید به این نکات توجه کنید یا وقتی از چیزی ترسیده چطور باید ترسش را با دیگران در میان بگذارد.
۵- به او بگویید احساساتش ارزشمند است،به شرطی که باعث صدمه زدن به کسی نشود.به هیچ عنوان جلوی ابراز احساسات را نگیرد. در نکات تربیتی دختر بچه ها اگر نیاز به گریه دارد، بگذارید گریه کند.اگر نیاز به درددل دارد، پای حرف‌های او بنشینید.
۶- از احساسات خود با فرزندتان صحبت کنید.حتی می‌توانید هر دو دفترچه‌هایی برای بیان احساساتتان بخرید و روزانه آنها را یادداشت کنید.
۷- همدلی کردن و شنیدن از احساسات دیگران را به او یاد بدهید.
۸- به نیازهای فرزندتان توجه نشان دهید و طوری وانمود نکنید که نمی‌دانید اوچه می‌خواهد یا چه احساسی دارد.نکات تربیت فرزند در نکات تربیتی دختر بچه ها اگر برآورده کردن نیاز و خواسته او فعلاً برایتان مقدور نیست، این را به او بگویید تا دست کم بداندکه از درک او غافل نشده اید. به دخترتان طریقه درست ابراز احساساتش را یاد بدهید. اگر با کلمات بدی احساساتش را بیان می‌کند، به او کلمات و جملات جایگزین را آموزش دهید و خودتان هم در بیان احساساتتان از جملات مشابهی استفاده کنید.

نکات تربیتی دختران رشد دختران تربیت دختران دختر بچه والدین دسته : روانشناسی
نکات مهم تربیتی در مورد فرزندان دختر
3.5 (2)


زنده باشید ایشالله

1401/05/06 5 · Reply

مدیر سامانه
درود
1401/05/07 5 · Reply

محمد
عالی
1401/05/07 5 · Reply


میشه مطلب کاملتری بذارید. ممنون میشم

1401/05/06 2 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.