طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی به روش گیلانی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 30 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 30 ثانیه
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشتخورش فسنجان با گوشت قلقلی از غذاهای محبوب ایرانی است که با طعم های ترش، شیرین و ملس درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی به روش گیلانی
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانیخورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار کافی

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

مرحله اول

برای تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی در ابتدای کار یکی از پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه چند قاشق روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. در ادامه گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم.

مرحله سوم

حالا نمک را به همراه ۲ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گردو با حرارت ملایم بپزد و به خوبی روغن بیندازد. در همین حین پیاز باقیمانده را رنده می کنیم و با دست آب اضافی اش را می گیریم.طرز تهیه خورشت آلو فسنجان خوشمزه به روش سنتی شمالیاین خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با گردوی آسیاب شده و رب انار طبخ می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می ریزیم و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز می دهیم تا بافت گوشت چسبناک و کاملا منسجم شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت بر می داریم و آنرا به صورت توپ شکل می دهیم. پس از اینکه تمام مخلوط گوشت را آماده کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله ششم

بعد از داغ شدن روغن، گوشت های قلقلی را به تابه اضافه کرده و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. زمانی که گردو به خوبی روغن انداخت، قلقلی ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم.طرز تهیه خورش فسنجان با سویا خوشمزه و مجلسی گیاهیخورشت فسنجون یا فسنجان یکی از اصیل ‌ترین و خوشمزه‌ ترین خورشت‌ های ایرانی است.

مرحله هفتم

حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم و اجازه می دهیم خورش به مدت دو ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، رب انار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در ۱۵ دقیقه پایانی نسبت به ذائقه خود شکر را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم. اگر دوست دارید فسنجان را به صورت شیرین درست کنید، حتما بعد از اضافه کردن شکر طعم خورش را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر را افزایش دهید.

مرحله نهم

زمانی که خورش آماده شد، شعله گاز را خاموش می کنیم و درب قابلمه را تا ۱۵ دقیقه بر نمی داریم تا روغن خورش به طور کامل روی آن جمع شود. در نهایت این خورش خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.طرز تهیه خورش فسنجان کنجد خوشمزه و مخصوص شمالیفسنجان یکی از خورش های اصیل ایرانی است که با گوشت یا مرغ تهیه می شود. این خورش از…
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی به روش گیلانی 52

دسته : آشپزی
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی به روش گیلانی
4.0 (2)


میتونست یکم کامل تر باشه مطلب

1402/02/03 5 · Reply


خدا قوت و خسته نباشید

1402/02/03 3 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.