طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر خوشمزه به روش خانگی


مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 2 ثانیه
مدت زمان مطالعه: 3 دقیقه و 2 ثانیه
طرز تهیه شیرینی قندی بدون فرشیرینی قندی از شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که در این آموزش آنرا بدون نیاز به فر درست می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه شیرینی ساق عروس بدون فر به روش خانگیشیرینی ساق عروس یکی از انواع شیرینی های سنتی کشورمان است که در این آموزش آنرا بدون…
مواد لازم شیرینی قندی بدون فر
آرد قنادی ۱٫۵ پیمانه
روغن جامد ½ پیمانه
پودر قند ⅔ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
کنجد یا خرفه برای تزیین

طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی قندی بدون فر در ابتدای کار شعله پخش کن روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درب یک تابه مناسب را با دم کنی می پوشانیم و روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله روغن جامد را به همراه پودر قند و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت ۳ تا ۵ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا بافت مواد پوک و رنگ آن روشن شود.

مرحله سوم

حالا آرد را الک می کنیم و با بکینگ پودر ترکیب می کنیم، سپس در دو مرحله به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با نوک انگشت به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه شکل بگیرد.طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگیشیرینی دادلی بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های…

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که خمیر را نباید ورز دهیم، چون به روغن می افتد و در نتیجه خشک می شود. در ادامه خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم، به یکی پودر کاکائو و به دیگر زعفران دم کرده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا خمیرها را با نوک انگشت ورز می دهیم تا به صورت یکدست رنگی شوند. در ادامه کف تابه یک کاغذ روغنی قرار می دهیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر داشته و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله ششم

خمیرها را پس از شکل دادن درون تابه می چینیم و مقداری کنجد یا تخم خرفه روی آنها می پاشیم. در ادامه درب تابه را با دم کنی می پوشانیم و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند تا اطرافشان کمی طلایی شود.طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر ساده به روش خانگیشیرینی مربایی بدون فر یکی از انواع شیرینی خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای پذیرایی…

مرحله هفتم

پس از اینکه اطراف شیرینی ها رنگ گرفت، زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها از حرارت بیفتند. در نهایت شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جانطرز تهیه شیرینی قندی بدون فر خوشمزه به روش خانگی 52

دسته : آشپزی
طرز تهیه شیرینی قندی بدون فر خوشمزه به روش خانگی
5.0 (2)


مرسی

1402/01/12 5 · Reply


عالی بود

1402/01/12 5 · Reply



طرح زندگی خوب

درباره ما

طرح زندگی خوب، پرتال جامعی است که در اکثر حوزه های مرتبط با کیفیت زندگی، به ارائه خدمات آنلاین و تولید محتوی می پردازد. هدف این سامانه، ایجاد فرصت های بهبود در کیفیت زندگی فارسی زبانان بویژه ایرانیان عزیز می باشد.

عضویت در خبرنامه
عضویت

کلیه حقوق وبسایت glp.ir متعلق به تیم طرح زندگی خوب است.