سریال جیران چه می خواست و چه کرد


مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه و 42 ثانیه
«جیران» سیزدهمین سریالی است که حسن فتحی در کارنامه کارگردانی خود دارد، اسماعیل عفیفه بیش از ۳ دهه بی وقفه در کسوت تهیه‌کنندگی سریال در شبکه‌های سیما حضور داشته و احسان جوانمرد که با سریال «بانوی عمارت» در نوشتن سریال تاریخی نامی شده، نویسندگی این اثر را بر عهده داشت و این مثلث قدرتمند، انتظارات را از این سریال بالا برده بود. در ادامه افت و خیز، انتظارات و داشته های این سریال پر حرف و حدیث را با هم بررسی خواهیم کرد.
قبل از هرگونه شرح و تفسیر، بد نیست به عناوین موارد این لیست اشاره ای کنیم. موارد لیست « سریال جیران چه می خواست و چه کرد » عبارتند از:
  1. حواشی اکران
  2. انتظارات از جیران در مقایسه با شهرزاد
  3. انتخابی نامتعارف برای کاراکتر ناصرالدین شاه
  4. انتخاب کاراکترهای جیران و سیاوش
  5. پایان بندی نه چندان دلچسب
  6. تقلید از سریال های تاریخی ترکی یا آغاز یک مسیر
  7. حال و هوای گنگ سریال
  8. بازی های متوسط و ضعیف
  9. مثلث عاشقانه ضعیف

اگر علاقه مندید جزئیات بیشتری درباره موارد بالا را مطالعه کنید با ما همراه باشید. برای مطالعه موارد بیشتر روی دکمه بعدی کلیک کنید.

۱ از ۹ : حواشی اکران



حواشی اکران
از ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ تا ۴ فروردین ۱۴۰۲ با یک وقفه چند ماهه به دلایل مسائل حقوقی پیش آمده و به خاطر شکایت نویسنده سریال نیمه تمام آهوی من مارال، سریال «جیران» به شکل مداوم با مخاطبان خود در ارتباط بود. سازندگان «آهوی من مارال» ادعا کرده بودند که داستان «جیران» از روی سریال آنان کپی‌برداری شده و نباید به پخش برسد. مهرداد غفارزاده، کارگردان «آهوی من مارال»، برای اثبات این ادعا پیگیری‌های بسیاری انجام داد و برای مدتی هم انتشار قسمت اول «جیران» را به تأخیر انداخت اما در نهایت با جلسه‌ای که در دوره‌ی قبلی مدیریت ساترا با حضور طرفین دعوا برگزار شد، سه کارشناس این موضوع را بررسی کردند و نتیجه این فرآیند، اجماع هر سه کارشناس بر فقدان شباهت به نحوی که قابلیت احراز گرته‌برداری سریال «جیران» از طرح «آهوی من مارال» را داشته باشد، اعلام شد. در نتیجه «جیران» پس از مدتی کشمکش به پخش رسید اما همین موضوع طراوات و شادابی انتظار مخاطبان را تا حدودی به بی تفاوتی تبدیل کرد.


: سینما

۱ از ۹
بعدی

سریال جیران چه می خواست و چه کرد
(0)



©2003-2024

0.11452 15.07 53